Medicinas Grindella Busuioc, sirop 100ml

Grindella Busuioc, sirop 100ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Siropuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Grindella Busuioc, sirop 100ml de la Medicinas

Siropul cu Grindella si Busuioc alina starile gripale, tusea seaca si gatul iritat. Are actiune antiseptica la nivelul aparatului respirator. Reduce bronchoconstrictia datorata alergenilor si inflamatiile cailor respiratorii. Usureaza respiratia. Expectorant, antiseptic, usor diuretic, creste apetitul.

Compozitie

  • Extract de Grindella (Grindella squarrosa extr.) 24g/fl.
  • Extract de busuioc (Ocimum basilicum extr.) 12g/fl.
  • Miere poliflora

Grindella squarrosa contine taninuri si flavone tonice pentru aparatul respirator. Este usor diuretic putand fi de ajutor pentru eliminarea microcalculilor renali.

Datorita uleiurilor volatile si a substantelor active continute, busuiocul este un bun antiseptic al cailor respiratorii, dar si al mucoasei gastro-intestinale. Imbunatateste functia digestiva. Stimuleaza diureza contribuind astfel la detoxifierea organismului si scurtarea perioadelor de refacere.

Mierea este sursa bogata de minerale (fier, calciu, cupru, fosfor, magneziu, sodiu) si vitamine (A, B, C, K, PP, H). Contine 22 din cele 24 de elemente ce alcatuiesc sangele. Consumata constant are efect antiviral si antibacterian; asigura organismului necesarul de energie fiind alimentul ideal pentru copii sau persoane cu un ritm de viata alert (stres, efort fizic si intelectual); ofera cantitatea de glucoza necesara inimii pentru travaliul ei zilnic fara a solicita celelalte organe (ficat, stomac, rinichi); mentine sanatatea cailor respiratorii superioare

Administrare:

Copii 1-3 ani1 lingurita/zi
Copii 3-7 ani:1 lingurita x 3/zi
Copii peste 7 ani,  adulti: 1 lingura x 3/zi

Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. Produsul nostru este obtinut in conformitate cu standardele de calitate ISO 22000, ISO 9001 si GMP.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medicinas: Medicinas, distribuitor de suplimente nutritive benefice pentru sanatatea organismului uman. Casinovita, graviola Duo, OsteopaStop, Onconovical, AntidortForte, ... Preturi avantajoase, livrare rapida!!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite