Tis Farmaceutic TISOFIT – Sirop cu extract de muguri de pin 150ml

TISOFIT – Sirop cu extract de muguri de pin 150ml

Disponibil la comanda online

SKU 16711
12,97 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tuse Tuse copii Siropuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere TISOFIT – Sirop cu extract de muguri de pin 150ml de la Tis Farmaceutic

Descriere produs TISOFIT – Sirop cu extract de muguri de pin 150ml de la Tis

Compoziție: extract fluid de muguri de pin.

Extractul din muguri de pin contine uleiuri volatile specifice coniferelor (proprietăți antiseptice și decongestionante), flavonoide si compuși fenolici. Acești compuși bioactivi acționează sinergic imprimând siropului proprietăți antiseptice și decongestionante, expectorante și detoxifiante.

Uleiul de pin, datorită conținutului de acetat de bornil și amestecului de aldehide, are un miros pătrunzător, specific, cu acțiune decongestionantă și cu efect antiseptic. Este bogat în vitamina C și alte ingrediente active cu efect tonic și vitaminizant, contribuind la creșterea capacității de apărare a organismului .

Îmbunătățește funcția respiratorie și favorizează eliminarea toxinelor prin protejarea tractului urinar și este recunoscut ca un detoxifiant al organismului, contribuind la îmbunătățirea funcției renale.

Mod de utilizare:

Adulți: câte 1 lingură de 3-4 ori pe zi.

Copii peste 1 an: câte 1 linguriță de 3-4 ori pe zi.

Prezentare: 150 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Tis Farmaceutic: TIS FARMACEUTIC este un producator roman de suplimente alimentare, produse pe baza de propolis si din plante, precum si produse cosmetice si dermato-cosmetice. Cosmeticele Tis Farmaceutic contin produse cu uree, cosmetice pentru ingrijirea corpului, tenului si parului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite