Tis Farmaceutic TISOFIT VitaforTIS x 150ml

TISOFIT VitaforTIS x 150ml

Puterea Plantelor Disponibil la comanda online

SKU 16713
30,24 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere TISOFIT VitaforTIS x 150ml de la Tis Farmaceutic

Descriere produs TISOFIT VitaforTIS x 150ml de la TIS

Sirop fitocomplex cu proprietăți antioxidante, tonice, hipoglicemiante, vasoprotectoare, ameliorează circulaţia periferică, creşte acuitatea vizuală.

Compoziție: extracte fluide din fructe de afin, fructe de cătină, fructe de măceș.

NU CONȚINE ZAHĂR!

Fructele de afin, specia Vaccinium myrtillus L. datorită conţinutului în mirtilină şi neomirtilină, au proprietăţi hipoglicemiante, în timp ce antocianozidele au o acţiune de protejare a vascularizaţiei oculare prin activarea regenerării purpurei retiniene şi prin calităţile angioprotectoare.

Fructele de cătină albă (Hippophaes fructus) au în compoziţia lor cantităţi importante de vitamina C,carotenoizi,vitamina E, precum şi cantităţi mai mici de vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, acid nicotinic, inozitol, vitamina F.

Fructele de măceş (Cynosbati fructus) sunt cunoscute pentru cantitatea mare de vitamina C pe care o conţin,alături de care se găsesc cantităţi mai mici de vitamina A, vitaminele B, E, K şi P, riboflavină şi acid nicotinic, fiind folosite în medicina tradiţională pentru acţiunea vitaminizantă şi de creştere a rezistenţei organismului.

Mod de utilizare:

Adulti: câte 2 lingurițe de 3 ori pe zi,

Copii de peste 2 ani: câte o linguriță de 3 ori pe zi.

Prezentare: 150 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Tis Farmaceutic: TIS FARMACEUTIC este un producator roman de suplimente alimentare, produse pe baza de propolis si din plante, precum si produse cosmetice si dermato-cosmetice. Cosmeticele Tis Farmaceutic contin produse cu uree, cosmetice pentru ingrijirea corpului, tenului si parului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social