Herbasept Good Night sirop, 100 ml, Zdrovit

Herbasept Good Night sirop, 100 ml, Zdrovit

Disponibil la comanda online

SKU 19576
53,42 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tuse Siropuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Herbasept Good Night sirop, 100 ml, Zdrovit de la Zdrovit

Herbasept Good Night sirop, 100 ml, Zdrovit 

Tusea este un reflex defensiv al organismului de eliminare a substanțelor iritante sau care obstrucționează căile respiratorii, astfel încât respirația și fluxul de oxigen să funcționeze eficient.
Corpurile străine, praful, fumul, mucusul sau particulele de alimente, stimulează receptorii din căile respiratorii care trimit semnale către creier și astfel este activat reflexul tusei.


Proprietăți:
- prin intermediul extractelor naturale din plante de calitate superioară – nalbă, hibiscus și miere – siropul calmează iritațiile de la nivelul mucoasei faringiene și bucale;
- ingredientele active îmbracă mucoasa tractului respirator superior asemenea unui balsam, protejând-o împotriva altor atacuri;
- ameliorează durerea în gât și atenuează tusea productivă.


Ingrediente:
Extract de Nalbă. Nalba este o plantă medicinală cu rol important în fitoterapie, fiind apreciată pentru calitățile sale deosebite ce acoperă și protejează mucoasa gâtului. 
Extract de Hibiscus. În cazul tusei, acțiunea principală a extractului de Hibiscus este de a dizolva flegma și de a reduce aderența și grosimea acesteia.
Miere - este un ingredient cu acțiune demulcență (de calmare a iritației gâtului) și emolientă. Mai mult, are propritetăți antiinflamatorii și antibacteriene.


Mod de administrare:
Copii începând cu vârsta de 2 ani - câte 2.5 ml, de până la 3 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6‑12 ani - câte 5 ml de până la 3 ori pe zi.
Copii cu vârsta peste 12 ani și adulți - câte 5 ml de până la 6 ori pe zi.
Pentru o dozare exactă, este recomandat să utilizați paharul gradat din interiorul ambalajului. Dacă simptomele persistă mai mult de 2-3 zile, trebuie consultat medicul.


Prezentare:
100 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zdrovit: ZDROVIT este o companie multinationala cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca care desfasoara activitati de productie, import, promovare si distributie. Gama de produse Zdrovit cuprinde suplimente alimentare, vitamine, minerale perntru copii si adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite