Forte Pharma Laboratories XtraSlim CAPTEUR 3 en 1 60 capsule

XtraSlim CAPTEUR 3 en 1 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 15665
105,75 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere XtraSlim CAPTEUR 3 en 1 60 capsule de la Forte Pharma Laboratories

XtraSlim Capteur 3 en 1, Forte Pharma Laboratories, 60 cps

 

XtraSlim 3 in 1  contine o formula inovatoare ce actioneaza asemenea unor “senzori” in momentul in care intra in contact cu grasimile, zaharurile si caloriile ingerate in timpul meselor, detectandu-le si blocandu-le asimilarea.

Mancati adesea mese bogate in grasimi, zaharuri, calorii mari si cautati o solutie eficienta pentru a controla greutatea?

Acest produs este o formula inovatoare si eficienta pentru a ajuta la captarea grasimii din alimente, a bloca zaharurile si a reduce apetitul, datorita ingredientului LipoCapt compus din fibre vegetale din ciuperci, Gymnema sylvestris si crom.

XtraSlim 3 in 1  contine o formula inovatoare ce actioneaza asemenea unor “senzori” in momentul in care intra in contact cu grasimile, zaharurile si caloriile ingerate in timpul meselor, detectandu-le si blocandu-le asimilarea.

Pentru un rezultat optim, este indicat sa asociati XtraSlim Sensor 3 in 1 cu o alimentatie sanatosa, multe lichide si activitate fizica.

Beneficii:

  • Un real ajutor in curele de slabire determinand, mecanic si chimic, o senzatie de satietate care te opreste din mancatul excesiv.
  • Un produs ideal pentru cei care nu se pot abtine de la mancare, dar nu vor sa se ingrase.
  • Eficacitate dovedita de un studiu in vitro al ingredientului activ LipoCapt: captarea grasimilor pana la 80%*  (* in ulei de masline de 38 ml – Test de eficacitate pentru capturarea grasimilor in vitro HS TC 06/2016)

Contraindicatii:

Acest produs este contraindicate fara aviz medical, femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 12 ani. Nu este potrivit pentru persoanele care urmeaza tratament pentru diabet (Gymnema sylvestris).

Despre ingrediente:

LIPOCAPT ® – Polizaharide din ciuperci Agaricus

Ingredientul Lipocapt capteaza grasimile ingerate din alimente asemenea unei hartii de pergament si apoi ne ajuta sa le eliminam in mod natural.

Fibrele “perie” tubul digestiv si formeaza o bariera in calea enzimelor digestive. Astfel, acestea nu mai pot digera grasimile sau zaharurile pe care le mancam, oprite fiind de materialul fibros. In consecinta, o buna parte din caloriile consumate sfarsesc in scaun, neabsorbite. Si cum fibrele sunt si laxative, astfel de pierderi de calorii sunt frecvente si eficiente pentru cei care nu se pot abtine de la mancare, dar nu vor sa se ingrase.

GYMNEMA SYLVESTRE – Extractul de Gymnema sylvestre scade si in acelasi timp incetineste absorbtia glucidelor, prin reducerea valorii si a vitezei de crestere a glicemiei dupa masa.

Aceasta actiune determina mentinerea unei concentratii constante de glucoza si de insulina in sange, ceea ce determina: reducerea acumularii de grasime in tesutul adipos, a apetitului pentru preparatele dulci si a senzatiei de foame.

CROM – Este recunoscuta proprietatea cromului de a echilibra pofta de mancare si de a reduce substantial pofta de ceva dulce. Cum se explica acest efect benefic al cromului? Ei bine,cand in corp exista o carenta de crom apare pofta de nestavilit de a manca dulciuri.

Cromul ajuta la slabit deoarece, odata rezolvata aceasta problema,organismul nu mai simte nevoia sa manance in exces si in special zahar.

Printre beneficiile acestui mineral se numara pierderea in greutate si tonifierea muschilor

 

XtraSlim Capteur 3 in 1 60 cps - producator Forte Pharma Laboratories se recomanda pentru Slabire,detoxifiere si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Substante active - cantit. 4 cpr , VNR* %
Extract de Gymnema sylvestre 1200mg ;
Complex LipoCapt® 400mg;
Crom 100µg; 250%;
Ingrediente: extract etanolic 5:1 (maltodextrina) din frunze de Gymnema sylvestre, cu 25 % acid gimnemic; Complex LipoCapt ® /pulbere de Agaricus pisporus, cu 55% polizaharide; capsula :gelatina, colorant/ oxid rosu de fier; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi; clorura de crom.

Administrare

Pentru programe de scadere in greutate: luati doua capsule de doua ori pe zi cu un pahar mare de apa (200 ml) in timpul celor doua mese principale. Luati timp de 15 zile, repetati dupa cum este necesar.
Utilizare ocazionala: luati doua capsule in timpul mesei tinta. Nu depasiti 4 capsule pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite