Apicola Georgescu Apielixir rezistenta la stres si buna dispozitie 20+10 fiole

Apielixir rezistenta la stres si buna dispozitie 20+10 fiole
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Stres

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Apielixir rezistenta la stres si buna dispozitie 20+10 fiole de la Apicola Georgescu

APIELIXIR REZISTENTA LA STRES SI BUNA DISPOZITIE este o combinatie cu gust placut,a celor mai valoroase produse ale stupului: laptisorul de matca si mierea poliflora cu extractele de roinita (care sustine dispozitia pozitiva, relaxarea optima) si pericarp de Portocale-dulci.        

Laptisorul de matca este hrana reginei stupului (matca). Contine o gama larga de substante nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esentiali, acetilcolina si acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic). Longevitatea extraordinară a reginei, funcţia sa de procreare în stup, care asigura perpetuarea intregii colonii si dimensiunile mult mai mari decât ale unei albine lucrătoare sunt rezultatul acestei hrane speciale, de cea mai bună calitate.

Laptisorul de matca sustine rezistenta organismului; are propeietati de tonifiere; este util in caz de oboseala, sustine vitalitatea si energia; sustine metabolismul si apetitul; sustine circulatia sangelui; contribuie la functionarea normala a glandelor endocrine; poate proteja celulelel de actiunea radicalilor liberi;  contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Roinita ajuta la mentinerea unei dispozitii pozitive si la functia cognitiva buna; sustine relaxarea optima, starea de bine fizica si mentala; contribuie la odihna sanatoasa; este utila in caz de neliniste/ agitatie, iritabilitate, tensiune nervoasa; sustine somnul de calitate; sustine echilibrul hormonal natural al corpului uman; sustine sanatatea sistemului circulator; sustine digestia si functionarea normala a tractului intestinal; are efect linistitor si placut pentru gat, faringe si corzi vocale.

Extractul organic din pericarp de Portocale-dulci (Citrus sinensis) are origine 100 % botanica, este certificat organic și este bine tolerat.

În ritmul rapid de viata, stresul poate avea un impact negativ asupra vieții de zi cu zi. Extractul din pericarp de portocale dulci este un ingredient sigur si eficient pentru stres și bunăstare. 

Mecanismul de reglare a stresului cu extractul din pericarp de portocale dulci

Dispoziția, perceptia, anxietate, emoție și alte comportamente psihologice  sunt reglate de numeroşi neurotransmiţători. Doi dintre ei sunt implicați în mod deosebit în reglarea stresului: Dopamina (stres activator) și Adenozină (regulator de stres).

Lucrări științifice recente au evidențiat adenozina drept noua cheie în reglarea stresului prin receptorii de adenozină A2a  si al dopaminei D2 ca si complex receptor (când un receptor este activat,celălalt este inhibat).

Acționând la nivelul neuronilor, extractul din pericarp de portocale dulci are proprietati antistres excepționale:

• Identificarea extractul din pericarp de portocale dulci  ca adenozină de către receptorii A2a,

• Activarea reglarii stresului,

• Inhibarea receptorului de răspuns la stres D2.

Studiul clinic efectuat cu extractul din pericarp de portocale dulci a evidentiat o reducere semnificativa a simptomelor stresului in randul subiectilor:

-       Reducerea starilor de insomnie,

-       Reducerea starilor de tensiune,

-       Reducerea tulburarilor anxioase,

-       Reducerea manifestarilor gastrointestinale.

Mod de utilizare: Adulti si copii de peste 12 ani: 1 fiola/ zi, de preferinta dimineata, cu 15 minute inainte de masa. Se recomanda cure de la 6-12 saptamani, de 2 ori pe an.

Se poate utiliza:

-          ca atare, se agita bine fiola inainte de deschidere, se rupe un capa,t al fiolei in dreptul benzii albe, se acopera cu degetul, dupa care se rupe si celalalt capat, care apoi se introduce in gura (atentie la marginea rupta sa nu va raniti cavitatea bucala). Produsul se consuma prin suctiune sau

-          se scurge continutul intr-un pahar cu apa.

Ingrediente/ fiola de 10ml: apa purificata; miere poliflora 3000mg; laptisor de matca, continand minimum 1,3 % 10 HDA/ acid 10 hidroxi-2-decenoic – 1000 mg; extract etanolic 2:1 (maltodextrina) din frunze de Roinita* (Melissa officinalis), continan dminimum 3 % acid rozmarinic – 750 mg; extract uscat 66:1 (guma arabica*) din pericarp de Portocale-dulci* (Citrus sinensis), continand 20 % limonen – 250 mg; guma acacia* (stabilizator).

*ingrediente organice

Declaratie nutritionala

Valori medii pentru 100g de produs: valoare energetica 492 KJ/116 Kcal, grasimi sub 0.5g, din care acizi grasi saturati sub 0.1g, glucide 26.95g, din care zaharuri 25.67g, proteine 1.36g, sare 0.01g.

Atentionari: A nu se depasi  doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre ingredientele produsului, persoanelor diabetice sau cu intoleranta la fructoza, femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 12 ani. Nu este recomandat persoanelor cu tulburari de tiroida sau in combinatie cu sedative.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Georgescu: APICOLA PASTORAL GEORGESCU a inceput din pasiune pentru apicultura care s-a transformat cu multa munca si perseverenta pe parcursul a peste 25 de ani intr-o companie de succes. Produsele apicole Pastoral Georgescu se vand pe plan intern si extern. "Albina Carpatina" ofera o gama de produse apicole cu proprietati terapeutice deosebite si efect tonic, vitaminizant, mineralizant, antioxidant ce stimuleaza imunitatea si ajuta in perioade de stres, oboseala, convalescenta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite