Indian Herbal Biocalm 120 tab

Biocalm 120 tab

La comanda, in 2 zile

SKU 16813
110,07 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Biocalm 120 tab de la Indian Herbal

Descriere produs Biocalm 120 tab de la Indian Herbal

Proprietăți:
Biocalm acționează asupra sistemului nervos în scopul diminuării pe cale naturală a nivelului de stress și anxietate. Susține funcționarea optimă a creierului și a celulelor nervoase, mărind capacitatea de atenție și concentrare precum și acuitatea mentală.

Este util în diminuarea migrenelor cauzate de efort intelectual excesiv, prin inducerea unei stări de relaxare și detensionare nervoasă.
Ajută la preîntâmpinarea instalărării dezechilibrului chimic de la nivelul creierului, precum și la îndepărtarea stărilor de depresie, nervozitate, irascibilitate, frustrare, disconfort emoțional. Tratamentul pe termen lung favorizează întălarea unei stări de calm și mulțumire.

Susține stabilizarea fluctuațiilor mentale și emoționale. Este un bun adjuvant în cazul sindromului atenției deficitare, la copii și adolescenți.
Ajută la tratarea insomniilor, mai ales a celor cauzate de depresie sau anxietate; conferă un somn odihnitor, de calitate. Administrat sistematic, Biocalm favorizează reducerea treptată a frecvenței atacurilor de panică.

Indicații:
Stress
Depresie
Anxietate
Migrene
Atac de panică
Insomnie
Sindromul atenției deficitare
Stări de furie, irascibilitate, nervozitate, frustrare

Recomandăm folosirea produsului Biocalm împreună cu Memo Relax sau Mental Herbal, datorită acțiunii sinergice a acestor produse.
Produsul nu substituie o alimentație corectă și un regim de viața sănătos și echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Ingrediente:
Fagonia Arabică (plantă întreagă) 250  mg, Valeriana wallachii (rădăcină) 200 mg, Myristica fragrans (semințe) 50 mg, Procesate cu extract apos din: Nardostachys Jatamansi (planta întreaga) q.s., Withania Somnifera (rădăcina) q.s., Asparagus racemosus (radacina) q.s., Celastrus paniculatus (semințe) q.s. Excipienți: Guma acacia 45 mg,  Stearat de magneziu 5 mg

Mod de administrare:
Doza recomandată pentru consumul zilnic: câte 1 tableta, de 2-3 ori pe zi.

Prezentare:
120 tablete

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social