Forte Pharma Laboratories Expert in tratarea parului Expert cheveux 28 comprimate

Expert in tratarea parului Expert cheveux 28 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 15691
73,26 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Expert in tratarea parului Expert cheveux 28 comprimate de la Forte Pharma Laboratories

Expert in tratarea parului (Expert cheveux) 28 comprimate, Forte Pharma Laboratories

 
Imbunatateste-ti parul si unghiile!

Beneficii:
Pentru persoanele care isi doresc un par puternic si stralucitor, cu un singur comprimat pe zi. O formula completa cu trei actiuni intr-un singur comprimat pe zi Rezultate dovedite: 86% satisfactie. Rezultate vizibile in doar 2 saptamani.


Mod de administrare:
Luati 1 comprimat pe zi cu un pahar mare de apa (200 ml). Cura de 3 luni recomandata . Repetati dupa caz.

Precauții:
Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu este potrivit pentru femeile insarcinate sau care alapteaza si copiii sub 12 ani. Quinoline galben poate avea un efect negativ asupra activitatii si atentiei la copii.

Compoziție:
PROTEINE DE GRAU Sursa de metionina si cisteina, componente primare ale fibrei de par. Consolideaza parul. ACTISOD Extract de pepene verde - sursa de antioxidanti. VITAMINA C VITAMINA E Ajuta in productia de collagen, care intareste capilarele ce alimenteaza firele de par. MAGNEZIU SELENIU ZINC Vitamine esentiale pentru cresterea si consolidarea parului. FIER un mineral esential care ajuta oxigenarea si alimentarea cu nutrienti a foliculilor. VITAMINA B3 Ajuta la optimizarea aprovizionarii cu nutrient. DROJDIE DE BERE Creste productia de keratina si ajuta la regenerarea parului si imbunatateste aspectul scalpului. BRUSTURE Adauga stralucire parului. Vitamine B1 B5 VITAMINS B6 B7 B12 Hranire pentru un par sublim B12.

Mod de prezentare:
28 comprimate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite