Ohvaz Limonada cu Fructul Pasiunii si Miere 500 ml (valabile 10 zile din ziua in care se expediaza)

Limonada cu Fructul Pasiunii si Miere 500 ml (valabile 10 zile din ziua in care se expediaza)
19,28 lei

Nu este in stoc

10

Descriere Limonada cu Fructul Pasiunii si Miere 500 ml (valabile 10 zile din ziua in care se expediaza) de la Ohvaz

Limonada contine suc din fructul pasiunii, fara zahar adaugat, sirop, suc concentrat, potentiatori de aroma sau orice altceva. Pentru indulcire, folosim un pic de miere.
Bucură-te de o limonadă premium făcută cu pasiune și atenție la detaliu.

Începem cu apă remineralizată și filtrată prin dublu osmoză. Adăugăm suc de lămâie și un strop de miere de la un producător mic din România.
Limonada Ohvăz este făcută în fiecare dimineață, pentru fiecare comandă. Rețeta este simplă, așa cum ar trebui să fie. Nu avem ingrediente secrete, ci multă pasiune pentru ceea ce facem.

  • termen de valabilitate de 10 zile (păstrat la +2...+4°C);
  • nu conține zahăr adăugat, coloranți, conservanți;
  • cantitate netă de 500ml și doar 190 calorii;
  • livrare în toată țara;
  • suc de lămâie adevărat, nu concentrat!

Fructul pasiunii, cunoscut și sub numele de maracuja sau granadilla, este un fruct tropical cu o serie de beneficii impresionante pentru sănătate.

În primul rând, fructul pasiunii este bogat în vitamine, în special vitamina C și vitamina A. Vitamina C ajută la stimularea sistemului imunitar, protejând organismul de infecțiile comune, în timp ce vitamina A susține sănătatea ochilor și a pielii.

În al doilea rând, fructul pasiunii conține antioxidanți puternici, care pot ajuta la combaterea stresului oxidativ și a inflamațiilor în organism. Acest lucru poate avea efecte pozitive pe termen lung, protejând corpul de diverse boli cronice, cum ar fi bolile de inimă sau cancerul.

În plus, fructul pasiunii este o sursă bună de minerale, precum fierul și potasiul. Fierul este necesar pentru producerea de celule roșii sănătoase, în timp ce potasiul susține funcția cardiovasculară sănătoasă.

Ingrediente: apa remineralizata si filtrata prin dublu osmoza 75, miere 9 (Romania), piure de fructul pasiunii 8, suc proaspat de lamaie 8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite