Aghoras Aloe Pur gel organic de Aloe fara pulpa sticla 1000 ml

Aloe Pur gel organic de Aloe fara pulpa sticla 1000 ml

Disponibil la comanda online

SKU 8662
54,05 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aloe Pur gel organic de Aloe fara pulpa sticla 1000 ml de la Aghoras

Aloe Pur gel organic de Aloe fara pulpa ambalaj sticla, Aghoras, 1000 ml

Aloe Pur gel organic de Aloe fara pulpa - pentru persoanele carora sucul/gelul de Aloe Vera le place foarte mult, precum si pentru cele care realizeaza tratamente pe termen indelungat, punem acum la dispozitie sub marca AquaNano, un gel organic de Aloe Vera, neprocesat din pulberi, nepasteurizat, doar conservat (cu cantitati foarte reduse de conservanti de uz alimentar).

 • se adreseaza famililor, dar si micilor producatori, care doresc sa incorporeze in produsele lor cosmetice sau alimentare un gel de Aloe cat mai natural.
 • este de consistenta foarte lichida, el fiind asemanator, mai degraba, cu un vin alb, foarte onctuos (atat ca si consistenta, dar si in ceea ce priveste culoarea).
 • nuanta galben verzuie este fireasca pentru un gel obtinut din frunze procesate mecanic, automatizat, caz in care o mica parte din clorofila din frunze apare in produs.
 • culoarea nu este data de latexul secretat de frunze dupa taiere, latex cu continut ridicat de aloina (foarte laxativ), aloina fiind separata din gelul propriu-zis.
 • pulpa rezultata in urma stoarcerii este indepartata din produs prin filtrare, in cazul acestui gel.
 • gustul si aroma sunt specifice, usor neplacute pentru persoanele neobisnuite cu el, multi consumatori fiind la inceput respinsi de tenta de medicament a gustului si mirosului acestui produs, care insa devin foarte rapid chiar placute, fapt firesc, ele fiind naturale. Pentru a-l face mai usor de consumat, putin suc de lamaie, sau alte sucuri de fructe, in combinatie cu miere de albine sau zahar brun, fac din acest produs o adevarata delicatesa. Uzual, gelul/sucul de Aloe Vera, se bea diluat cu apa, in proportie de 1:5...1:10, dupa gust. Desigur, atunci cand se consuma in cantitati foarte mici, in scop terapeutic, se poate utiliza si nediluat.

Virtutile gelului de aloe sunt unanim recunoscute. Efectele sale sunt cu atat mai numeroase, cu cat el este mai aproape de forma sa pura, asa cum este continut in planta. De aceea, acest gel va este oferit sub forma sa nepasteurizata, doar stabilizata cu conservanti obisnuiti pentru uz alimentar (dar intr-o cantitate foarte mica). Procesarea industriala a frunzelor de aloe se realizeaza intotdeauna prin micronizarea frunzelor, urmata de presare, extragerea aloinei si antrachinonelor, urmata, eventual, de procesare. De aceea, culoarea sa usor verzuie si gustul specific sunt firesti pentru gelul natural, obtinut din frunza integrala, care nu este supusa tratamentelor enzimatice si decolorarii. Totodata, el este foarte lichid, fiind obtinut prin presarea sucului in filtre presa. In mod normal, mucopolizaharida (gelul propriu-zis) nu isi pastreaza consistenta decat pentru scurt timp dupa ce a fost extras. Din acest motiv, unii producatori aleg sa dea gelului o consistenta mai ridicata prin utilizarea unor gelifianti (gume guar, xantan sau gellan). In ceea ce ne priveste, noi nu am recurs la acest procedeu tehnologic, preferand sa mentinem puritatea si caracterul natural al produsului.


Aloe Pur gel organic de Aloe fara pulpa ambalaj sticla 1000 ml - producator Aghoras se regaseste in categoria Sucuri, siropuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aloe Vera gel (99,5%), Potassium Sorbate (0,1%), Sodium Benzoate (0,1%), Citric Acid (0,3%).

Administrare

Uzual, gelul/sucul de Aloe Vera, se bea diluat cu apa, in proportie de 1:5...1:10, dupa gust. Desigur, atunci cand se consuma in cantitati foarte mici, in scop terapeutic, se poate utiliza si nediluat.

 • General
  • Specificatii
   Produse Bio, organice
  • Afectiuni
   Alergie alimentara
   Balonare (meteorism)
   Ulcer
   Detoxifiere
   Indigestie
   Halena digestiva

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social