Apiland Polen crud de Trandafir Sトネbatic 130 g

Polen crud de Trandafir Sトネbatic 130 g

Disponibil la comanda online

SKU 20390
23,21 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Flora intestinala (refacere) Oboseala Imunitate Apicole
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Polen crud de Trandafir Sトネbatic 130 g de la Apiland

Ce este polenul crud?

Polenul crud este un aliment natural complet, în acesta regトピindu-se toネ嬖 micronutrienナ」ii atât de importanネ嬖 pentru sトハトフatea noastrト. Polenul crud reprezintト o adevトビatト sursト de energie pentru organism, iar datoritト conナ」inutului sトブ bogat în aminoacizi, vitamine, minerale ナ殃 lactobacili, polenul crud îndeplineネ冲e un rol extrem de important în protecナ」ia ナ殃 regenerarea florei intestinale.

Polenul crud este recomandat sト se administreze dimineaネ嫗, dar se poate consuma ネ冓 înainte de principalele mese ale zilei. Pentru ca organismul nostru sト absoarbト 100% substanネ嫺 nutritive din polen, este indicat ca acesta sト fie pus la dizolvat, cu 20-30 minute înainte de administrare. Polenul crud se poate consuma cu un iaurt natural, cu o salatト de fructe, se poate adトブga în smoothie-uri sau sucuri naturale. În cazul polenului uscat, aceastト recomandare este cu atât mai valoroasト, deoarece consistenネ嫗 acestuia este mai diferitト.

Beneficiile polenului crud de trandafir sトネbatic*:

  • Regleazト tranzitul intestinal
  • Previne inflamarea colonului
  • Faciliteazト absorbネ嬖a de calciu
  • Tonifiazト, fortificト ネ冓 energizeazト organismul
  • Combate oboseala cronicト

Polenul crud de trandafir sトネbatic, acest înger pトホitor al colonului ネ冓 al imunitトκ嬖i, conネ嬖ne carotenoide ネ冓 lactofermenネ嬖 aflaネ嬖 într-o sinergie puternicト. Dinamizând atât mucoasa, cât ネ冓 flora intestinalト, acesta ajutト la reglarea tranzitului intestinal ネ冓 la prevenirea inflamaネ嬖ilor colonului. O curト de polen crud de trandafir sトネbatic te poate scトパa de constipaネ嬖e ネ冓 de multe alte probleme ale colonului.

În plus, datoritト substanネ嫺lor de tip flavonoid, polenul crud de trandafir sトネbatic faciliteazト absorbネ嬖a de calciu în organism.

Pe lângト proprietトκ嬖le de echilibrare a tranzitului intestinal, polenul crud de trandafir sトネbatic este indicat pentru combaterea oboselii cronice, aducând un flux de energie în organism. Acesta este un excelent tonifiant, fortifiant, energizant ネ冓 antianemic.

Administrarea polenului crud de trandafir sトネbatic:

Polenul crud de trandafir sトネbatic poate fi administrat atât în forma lui naturalト, cât ネ冓 amestecat cu un iaurt natural sau cu o salatト de fructe, la prima masト a zilei.

Doza uzualト recomandatト:

Copii - 1 linguriネ崙/zi (5 g)

Adulネ嬖 - 1 lingurト/zi (15 g).

Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.

Pentru eficienネ崙 maximト, se recomandト o curト de minim 6-7 sトパtトノâni, de douト ori pe an, primトプara ネ冓 toamna. Polenul crud de trandafir sトネbatic poate fi consumat tot timpul anului, fトビト restricネ嬖i.

Mod de pトピtrare a polenului crud de trandafir sトネbatic:

Polenul crud de trandafir sトネbatic se pトピtreazト obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C ネ冓 -18°C.

Polenul crud de trandafir sトネbatic rezistト pânト la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, ネ冓 pânト la 10 zile în frigider, dupト desigilare, fトビト sト îネ冓 piardト din proprietトκ嬖.

Deネ冓 se pトピtreazト la congelator, polenul crud de trandafir sトネbatic nu îngheaネ崙 datoritト conネ嬖nutului sトブ scトホut de apト (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul sトブ imediat dupト ce a fost scos din congelator.

De reネ嬖nut!

Polenul crud de trandafir sトネbatic poate fi pus ネ冓 scos din congelator de nenumarate ori, pトピtrându-ネ冓 integral calitトκ嬖le.

 

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietトκ嬖lor organoleptice. Astfel, pot exista variaネ嬖i privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fトビト a influenネ嫗 eficienネ嫗 sau siguranネ嫗 produsului.
Fiecare lot de materie primト ネ冓 de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienネ嫺i, biodisponibilitトκ嬖i ネ冓 siguranネ嫺i corespunzトフoare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apiland:

APILAND va propune produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt oferite de natura. In felul acesta, orice produs are o eficienta terapeutica maxima. Produsele apicole Apiland sunt alimente vii cu proprietati terapeutice extraordinare: mierea, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite