Fier BIO x 20 fiole 3 Chenes

Fier BIO x 20 fiole 3 Chenes

Disponibil la comanda online

SKU 21213
72,23 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fier BIO x 20 fiole 3 Chenes de la 3 CHENES

Fier BIO x 20 fiole 3 Chenes

3CHENES îți prezintă o gamă inovatoare, OligoVégétal ®! Într-o piață plină de suplimente sintetice, descoperă oligoelementele din plante bio ce îți hrănesc corpul cu tot ce este mai bun!

Extractul de curry este o sursă extraordinară de Fier bio, pe care corpul îl asimilează ușor și îl folosește la potențial maxim.

În cadrul unui proces unic, molecula de fier bio, se leagă de molecula de curry, astfel aceasta devine biodisponibilă, ușor de transportat și de absorbit, fiind păstrată un timp îndelungat în celule.

Dozele sunt perfect echilibrate și nu este nevoie de concentrații mari, așa cum este în cazul suplimentelor sintetice pe care corpul nostru nu le recunoaște și începe să le respingă și să le elimine imediat ce intră în contact cu ele.

Curry este o planta aromatică, bogata în substanțe antioxidante și antiiflamatoare, fiind o sursă excelentă de fier și de acid folic. Fierul obținut este un mineral esențial obținut printr-un proces 100% natural păstrând toate beneficiile, în dozele de care corpul are nevoie pentru:

Stimularea metabolismului energetic și combaterea extenuării

Susținerea necesarului de fier în caz de anemii

Stimularea sistemul imunitar în fața infecțiilor prin producerea celulelor albe

Îmbunătățirea concentrării și a sistemului cognitiv prin buna oxigenare a creierului

Reducerea vânătăilor prin buna sintetizare a hemoglobinei și oxigenarea țesuturilor

Îmbunătățirea calității somnului în cazul insomniilor cauzate de deficitul de fier

OligoVégétal ® îți asiguri o suplimentare naturală, sigură și eficientă, care respectă atât mediul înconjurător cât și corpul tău!

Mod de utilizare:

1 fiola pe zi,dimineață, ca atare sau diluată într-un pahar cu apă, suc natural sau ceai (200ml). Gust delicios de mentă. Agitați bine fiola înainte de utilizare. Rupeți un vârf al fiolei folosind un servetel și turnați conținutul fiolei într-un pahar, rupând al doilea vârf.

Avertizari:

Produsul nu conține excipienți, coloranți sau îndulcitori artificiali. A se păstra la temperatura camerei sub   25 °C, într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, a nu se utiliza pe termen lung. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să ceară sfatul specialistului. Nu este recomandat persoanelor care suferă de boli provenite din acumularea anormală de fier (hemocramotoze, poliglobulină, etc).     

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite