Iod BIO x 20 fiole 3 Chenes

Iod BIO x 20 fiole 3 Chenes

Disponibil la comanda online

SKU 21212
72,23 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Iod BIO x 20 fiole 3 Chenes de la 3 CHENES

Iod BIO x 20 fiole 3 Chenes

3CHENES îți prezintă o gamă inovatoare, OligoVégétal ®! Într-o piață plină de suplimente sintetice, descoperă oligoelementele din plante bio ce îți hrănesc corpul cu tot ce este mai bun!

Extractul de alge fucus este o sursă extraordinară de Iod bio, pe care corpul îl asimilează ușor și îl folosește la potențial maxim.

În cadrul unui proces unic, molecula de iod bio, se leagă de molecula de fucus, astfel aceasta devine biodisponibilă, ușor de transportat și de absorbit, fiind păstrată un timp îndelungat în celule.

Dozele sunt perfect echilibrate și nu este nevoie de concentrații mari, așa cum este în cazul suplimentelor sintetice pe care corpul nostru nu le recunoaște și începe să le respingă și să le elimine imediat ce intră în contact cu ele.

Fucusul este o algă, bogata în substanțe detoxifiante, antioxidante și antiinflamatoare, fiind o sursă excelentă de iod și alte minerale esențiale. Iodul este un mineral esențial obținut printr-un proces 100% natural păstrând toate beneficiile, în dozele de care corpul are nevoie pentru:

Susține sistemului hormonal și buna funcționare a glandei tiroide

Îmbunătățeste procesele metabolice susținând creșterea și dezvlotarea normal

Ajută la utilizarea optimă a caloriilor, prevenind astfel depozitarea în exces a grăsimilor

Elimină toxinele din organism și susține asimilarea calciului și a siliciului

Reduce riscul simptomelor cauzate de deficit de iod: întârziere mentală, anxietate, percepție slabă, creștere anormală în greutate, scăderea fertilității și probleme în sarcină, piele îngroșată, păr fragil, constipație și oboseală.

OligoVégétal ® îți asiguri o suplimentare naturală, sigură și eficientă, care respectă atât mediul înconjurător cât și corpul tău!

Mod de utilizare:

1 fiola pe zi,dimineață, ca atare sau diluată într-un pahar cu apă, suc natural sau ceai (200ml). Gust delicios de lămâie. Agitați bine fiola înainte de utilizare. Rupeți un vârf al fiolei folosind un servetel și turnați conținutul fiolei într-un pahar, rupând al doilea vârf.

Avertizari:

Produsul nu conține excipienți, coloranți sau îndulcitori artificiali. A se păstra la temperatura camerei sub   25 °C, într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, a nu se utiliza pe termen lung. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu se recomandă persoanelor cu disfuncții tiroidiene și sub tratamen cu anticoagulante fără avizul specialistului

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite