Adams Vision Aloe Ferox 450 mg 30 capsule vegetale

Aloe Ferox 450 mg 30 capsule vegetale

Disponibil la comanda online

SKU 17135
26,32 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aloe Ferox 450 mg 30 capsule vegetale de la Adams Vision

Țare de origine: SUA

Aloe Ferox este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics și realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre pacienții cărora li sa administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau îmbunătățire. Pe baza acestui studiu , s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.

Contribuie la menținerea greutății corporale normale, menținerea proporției normale de țesut adipos, accelerarea tranzitului intestinal, susținerea activității normale a ficatului și a pancreasului, detoxifierea organismului prin eliminarea apei și a reziduurilor metabolice din organism, susținând astfel funcționarea normală a metabolismului general. Funcționarea normală a sistemului imunitar, susținerea metabolismului zaharurilor și grăsimilor.

Ingrediente: pulbere din frunze de Aloe (Aloe Ferox); capsulă: gelatină; agent de încărcare: făină de orez; agenți antiaglomeranți; săruri de magneziu ale unor acizi vegetali, dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, luați zilnic 1-2 capsule. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Indicații: Acest  produs conține Aloe Ferox. Nu folosiți acest produs dacă aveți dureri abdominale sau diaree.

Precauții: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau alăptați.

Atenționare: Contraindicat copiilor sub 12 ani. Utilizarea pe o perioadă mai îndelungată se face numai cu acordul medicului.

INGREDIENTE: Extract 4:1 de Aloe Vera 450mg

Prezentare: 30 cps.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite