Adams Vision Collagen Sport Adams Pulbere Piersica 600 gr

Collagen Sport Adams Pulbere Piersica 600 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17140
140,73 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Collagen Sport Adams Pulbere Piersica 600 gr de la Adams Vision

Colagenul este cea mai abundentă proteină din organisum uman. Ea servește ca și elementul principal în construcția pielii, tendoanelor, mușchilor, ligamentelor și a vaselor de sânge. Colagenul din bovine prezintă multe beneficii pentru sănătate, inclusiv ameliorarea artritei, îmbunătățirea sănătății pielii și prevenirea pierderii masei osoase.

Cercetările sugerează combinația de antrenament și suplimente pe bază de colagen întăresc și îmbunătățesc interacțiunea mușchi-articulație, fiind o alegere ideală pentru sportivii care vor să evite eventuale accidentări în timpul antrenamentelor intense. De asemenea, este un supliment ideal pentru atleții din perioada de recuperare/ rafacere după leziuni articulare și interveții chirurgicale articulare.

Beneficiile Collagen Sport Adams:

  • repă și menține articulațiile sănătoase
  • îmbunătățesc masa muscualră
  • previne accidentările din timpul antrenamentelor
  • o sursă de proteină ideală
  • crește performanța sportivă

MSM (metilsulfonilmetan) este un compus natural continand sulf, care este produs in corpul uman. MSM poate sprijini un raspuns inflamator sanatos si este considerat a fi un analgezic natural. 

Beneficii MSM:

  • crește mobilitatea articulară
  • participă la sinteza glucozaminei sulfat și a acidului hialuronic
  • protejează oasele și tendoanele

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a dinților, a gingiilor, a pielii, a sistemului osos și a ligamentelor. Magneziul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, a dinților, la echilibrul electrolitic și la funcționarea normală a sistemului muscular.

INGREDIENTE: pulbere de colagen hidrolizat de bovine, maltodextrină, metilsulfonilmetan (MSM), carbonat de calciu, gluconat de magneziu, aromă naturală de piersică, acid ascorbic, corector de aciditate (acid citric), îndulcitor (sucraloză), colorant alimentar (dextroză, orange sunset E110, tartrazină E102).

MOD DE UTILIZARE: 1 porție (20g= 1 linguriță dozatoare) de pulbere dizolvată cu ajutorul unui shaker în 200ml apă (lapte, ceai, după preferință) pe zi. A se consuma de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

ATENȚIONARE: suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Produs interzis copiilor.

Prezentare: 600 g

Ingrediente Cantitate VNR*%
Calciu 800.00 mg 100
Vitamina C 80.00 mg 100
Magneziu 24.00 mg 6
Colagen hidrolizat de bovine 10000.00 mg **
MSM (metilsulfonilmetan) 1000.00 mg **
* (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011
** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite