Adams Vision Drojdie de orez rosu 600mg 30cps, Adams

Drojdie de orez rosu 600mg 30cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19860
27,34 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipercolesterolemie Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Drojdie de orez rosu 600mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Drojdia de orez roșu este produsul drojdiei cultivate pe orezul alb. Amestecul de drojdie-orez sub formă de pudră este un aliment de bază în Asia și a fost folosit în medicina tradițională chinezească.

 Drojdia de orez roșu conține compuși care ajută la scăderea nivelului de colesterol. Printre ei se enumeră monacolin K, ingredient regăsit și în preparatele medicamentoase pentru scăderea colesterolului. În ultimii ani acesta se găsește și sub formă de suplimentele orale, scopul fiind reducere nivelului de colesterol și boli cardiovasculare.

Cercetările au evidențiat puterea drojdiei de orez roșu de a scade nivelul colesterolului total din sânge, LDL colesterolului (colesterolul rău) și nivelul trigliceridelor.

Evitați acest supliment dacă:suferiți de afecțiuni renale sau hepaticesunteți însărcinată sau dacă alăptați

 Ingrediente :Extract din drojdie de orez roșu 500 mg Extract din drojdie de orez roșu (cu 3% monacolină) 100 mg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite