Adams Vision Metilcobalamin 1000 mcg 30tb

Metilcobalamin 1000 mcg 30tb
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Metilcobalamin 1000 mcg 30tb de la Adams Vision

Descriere Metilcobalamin 1000mcg 30tb masticabile de la Adams Vision

In metamolismul multora, conversia endogena este insuficienta ca urmare a anormalitatilor regasite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cat si in cazul afectiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.

Metilcobalamina este o forma a vitaminei B12, care contribuie la o stare de bine generala, ajuta la o buna functionare a memoriei si al inimii, sporeste sanatatea pielii, a parului si a digestiei. Este esentiala pentru mentinerea sanatoasa al sistemului nervos si cardiovascular.

Un nivel scazut de metilcobalamina poate avea o multitudine de efecte negative, precum oboseala cronica, stresul cronic, lipsa de concentratie, poate afecta digestia si sistemul cardiovascular.

Deficienta de vitamina B12, sau de metilcobalamina, este cel mai des intalnita la cei care tin o dieta vegetariana, deoarece alimentele in care se regaseste sunt in special carnea de vita si miel, ouale si pestele. Desigur, nu rar se regasesc persoane care asimileaza mult mai greu vitaminele, de aceea, in special acestora le este indicata metilcobalamina, care este mult mai activa si se absoarbe mult mai rapid si usor in corp.

Beneficii:

  • Absorbtie rapida
  • Combate anemia
  • Protejeaza neuronii
  • Ofera o stare de bine generala
  • Combate oboseala cronica
  • Ajuta la prevenirea diabetului
  • Ajuta la prevenirea afectiunilor cardiace

Compozitie: Vitamina B12 (metilcobalamina) 1000mcg, agenti de ingrosare (sorbitol, manitol, croscarmeloza sodica), indulcitor (fructoza), aroma naturala (cirese), lecitina, agenti antiaglomeranti (sterat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu)

Mod de administrare: ca supliment alimentar masticati zilnic 1 tableta dupa masa principala. A nu se depasi doza recomandata zilnic.

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.

Atentionare: Produsul este ambalat in unitati de productie unde se proceseaza produse cu potential alergenic:faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.

Tara de origine: SUA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite