Alchida Ovo flex 30 capsule

Ovo flex 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 16353
50,97 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Artrita Osteoartrita Par, unghii si piele Artroza Reumatism
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ovo flex 30 capsule de la Alchida

Ovo flex 30 capsule, OvoFlex

Ovo flex conține o formula inovatoare ce are la baza OVOMET® membrana de ou ce este bogata în nutrienți precum colagenul de tip I, V, X, sulfatul de glucozamină, sulfat de condroitină, acid hialuronic, elastină, proteine, glicozaminoglicani și aminoacizi. Aceste substanțe sunt extrem de benefice pentru sănătatea articulațiilor, a cartilajelor, pentru frumusețea pileii, a părului și a unghiilor.

OVOMET®, membrana extrasă din coaja de ou și este obținută prin utilizarea unei tehnologii dublu-brevetate (brevete ES 2327087 B2 și ES 2181580 B1).

OVOMET® este clasificată de GRAS (sigura pentru consum), FDA (Administrația SUA pentru alimente și medicamente) și NHPD (Direcția de sănătate produse naturale Canada), pentru tratamentul durerilor asociate artritei și reducerii rigidității articulare.

Studiu clinic efectuat în 2015, la clinica Logrono din Las Manzanos, Spania, efectuat pe 20 de participanti, a dovedit efectele consumului de colagen din membrana cojii de ou, solubil în apă hidrolizată, asupra funcției articulare la persoanele cu durere cronică. Participanții la acest studiu au luat preparate farmaceutice pe bază de membrană din coajă de ou, pe o perioadă de 4 săptămâni. In urma evaluarilor s-au observat îmbunătățiri semnificative ale mobilității si reducerea inflamatiei si a durerii genunchiului, zonei gâtului și a umerilor.

Are efect anti-inflamator, îmbunătățește mobilitatea și reduce rigiditatea articulațiilor, ajuta la menținerea structurii articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor, previne deteriorarea articulațiilor.

Stimulează formarea lichidului sinovian în mod natural, cu efecte benefice în procesele degenerative ale articulațiilor (osteoartrite, osteoporoze, gonartroze, artite, etc).

Accelerează recuperarea după exerciti fizice, traumatisme sau intervenții chirurgicale.

Efecte asupra pielii: studiile în vitro au aratat, ca prezenta fibroblastelor au efecte extraordinare în ceea ce privește calitatea pielii, iar printre aceste efecte se află capacitatea de a diminua ridurile induse de radiații, hidratarea, luminozitatea, albirea tenului, fermitatea și imbunatatatirea conturului fetei.

Efecte asupra parului: îmbunătățește hidratarea și structura parului, reda strălucire, volumul, reduce descuamarea scalpului.

Efecte asupra unghiilor: îmbunătățește structura unghiilor, astfel nu mai apar fenomene ca spargerea, exfolierea sau ruperea acestora. Unghiile devin mai flexibile și cresc mai repede.

Mod de administrare:

1 capsulă pe zi, în prima parte a zilei împreună cu un pahar cu apă. Sigur pentru o utilizare pe termen lung.

Avertizari:

A nu se utiliza de catre persoanele ce au alergie la ou si derivati ! A nu se utiliza de copii sub 12 ani.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite