Magnesium Kids Body spray BFG (100 ml), BetterYou

Magnesium Kids Body spray BFG (100 ml), BetterYou
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Magnesium Kids Body spray BFG (100 ml), BetterYou de la BetterYou

Magnesium Kids Body spray BFG, 100 ml, BetterYou

Magnesium Kids’ Body Spray ofera o combinatie speciala de magneziu si uleiuri esentiale.

Ingrediente: apa, clorura de magneziu, glicerina, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, fenoxietanol, etilhexilglicerina, esteri de jojoba hidrolizati, lavandula angustifolia (ulei de lavanda), anthemis nobilis (ulei de musetel), linalol, acid citric.

Mod de administrare: Se pulverizeaza intre 5 si 10 spray-uri pe corp si se maseaza. Dupa dus sau baie este momentul ideal pentru a se aplica, deoarece pielea este calda si porii sunt deschisi.

Se poate aplica oriunde pe corp, evitand zonele delicate, cum ar fi ochii.

Dozare: 10 pufuri furnizeaza 37 mg de magneziu.

Depozitare: Odata deschis se depoziteaza la temperatura camerei. A nu se lasa la lumina directa a soarelui.

Avertismente

Atentie! DOAR PENTRU UZ EXTERN! Evitati contactul cu ochii. Nu folositi pe piele crapata sau pe rani deschise. Nu lasati la indemana copiilor.

Senzatia de furnicaturi

La aplicarea initiala, puteti experimenta o usoara senzatie de furnicaturi. Acest lucru poate indica niveluri scazute de magneziu si este rezultatul absorbtiei de viteza mare a magneziului prin pori. Aceasta senzatie va trece cu utilizarea regulata.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BetterYou: Fondata de Andrew Thomas in 2006, BetterYou a fost prima companie din lume care a dezvoltat un magneziu aplicat in mod topic si spray-ul oral nutritional a fost pionier in dezvoltarea de produse in acest domeniu. BetterYou este specializat in suplimentarea de nutrienti care au fost subreprezentati sau pur si simplu omisi datorita dietei noastre moderne si a stilului de viata. BetterYou ofera o serie de suplimente nutritionale dezvoltate impreuna cu echipa de cercetare in farmacie si farmacologie de la Universitatea Cardiff, condusa de Dr. Charles Heard. Aceste produse maximizeaza livrarea de nutrienti si absorbtia ulterioara in organism, pentru un beneficiu mai mare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite