Collagen Liquid, 1000ml, Tropical fruit, BiotechUSA

Collagen Liquid, 1000ml, Tropical fruit, BiotechUSA

Disponibil la comanda online

SKU 17867
136,87 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Collagen Liquid, 1000ml, Tropical fruit, BiotechUSA de la BiotechUSA

Collagen liquid cu aroma de fructe tropicale, 1000 ml, BioTech USA 

Proprietati:
Lichidul de colagen BioTechUSA contine si 11g colagen, plus vitamine si minerale. Continutul de vitamine al produsului contribuie la formarea normala de colagen si, in acelasi timp, la mentinerea functiilor normale ale pielii, ale cartilajului venelor, ale dintilor si ale gingiilor. In plus, continutul de mangan, seleniu si vitamina C al produsului participa la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. In cele din urma, nu ar trebui sa ratam continutul de vitamina D3 al produsului, care contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar.

Mod de administrare:
Consumati o portie (25 ml) pe zi. Se agita bine inainte de consum. Nu depasiti cantitatea zilnica recomandata.

Ingrediente:
Apa, colagen hidrolizat 44%, acid (acid citric), acid L-ascorbic, arome, conservant (acid sorbic), indulcitori (acesulfam K, sucraloza), colecalciferol, clorhidrat de piridoxina, sulfat de mangan, selenit de sodiu, coloranti [caroten , beta-apo-8'-carotenal (C 30)]. Contine vitamina B6, C si D. Contine magneziu si seleniu. Contribuie la mentinerea functiilor normale ale pielii, cartilajului si a articulatiilor. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente per 25 ml:
Colagen hidrolizat 11 g;
Vitamina C 48 g;
Vitamina B6 1,4 g;
Mangan 0,3 mg;
Seleniu 28 mcg;
Vitamina D3 10 mcg

Precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. La frigider dupa deschidere si consumati in termen de 2 luni. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.

Prezentare:
1 litru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite