Iso Whey Zero Black 500gr Ciocolata BiotechUSA

Iso Whey Zero Black 500gr Ciocolata BiotechUSA
132,55 lei

Nu este in stoc

Descriere Iso Whey Zero Black 500gr Ciocolata BiotechUSA de la BiotechUSA

Iso Whey Zero 500gr Ciocolata BiotechUSA

Proteina, Iso Whey Zero, 500gr, Biotech, aroma CiocolataIso Whey Zero contine proteine din zer, de puritate farmaceutica, considerata sursa cea mai importanta pentru tesuturile musculare,avand un grad de absorbtie superior fata de alte proteine. 

Avand in compozitie 0 grasime, aproape 0 zahar, acest supliment alimentar folosit si apreciat de culturisti, ajuta la sinteza proteinelor din muschi.

El ajuta la recuperarea musculara rapida dupa antrenamentele dificile, cea ce permite sportivilor de performanta sa-si dezvolte masa musculara asa cum isi doresc, evitand febra musculara sau alte accidente care se pot intampla. Iso Whey Zero contine ingrediente esentiale (ca si BCAA si alte aminoacizi esentiali, etc) fara adaos de substante nutritive inutile sau ascunse, care ar putea fi stocate de organism sub forma de grasimi.

In fiecare portie exista 21 g de proteine cu BCAA. Produsul Iso Whey Zero, cu un gust placut de ciocolata, este usor de pregatit, fiind suplimentul proteic ideal pentru culturisti.

Administrare:  In zilele de antrenament foloseste o doza (25 g) dimineata si o doza imediat dupa antrenament. In zilele de odihna o doza dimineata si una seara. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite