Colagenus 500ml FAUNUS PLANT

Colagenus 500ml FAUNUS PLANT

Disponibil la comanda online

SKU 21173
154,45 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Colagenus 500ml FAUNUS PLANT de la Faunus Plant

Sanatate si frumusete intr-o formula unica. Solutie lichida cu concentratie mare de colagen si plante medicinale pentru articulatii sanatoase dar si pentru frumusetea pielii, unghiilor si parului.

  • Reteta unica cu colagen si extracte din plante
  • Concentratie mare de colagen - 6.000 mg / doza
  • Imbunatateste flexibilitatea si rezistenta articulatiilor
  • Stimuleaza regenerarea si hidratarea pielii
  • Suficient pentru o cura de 33 zile

Colagenus este obtinut prin prelucrare manuala, pe baza unei retete unice. Concentratia mare de colagen si extractele din plante medicinale contribuie la refacerea muschilor, articulatiilor si ligamentelor.

Astfel, formula unica din Colagenus are urmatoarele beneficii pentru sanatate:

  • Protejeaza cartilajele si reda mobilitatea,
  • Imbunatateste raspunsul sistemului imunitar,
  • Amelioreaza simptomele tuturor afectiunilor osoase si articulare precum coxartroza, gonartroza, osteoartrita sau poliartrita reumatoida,
  • Reduce durerea si inflamatia de la nivelul articulatiilor,
  • Imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor,
  • Accelereaza refacerea oaselor, muschilor, cartilagiilor si tendoanelor in urma anumitor traumatisme (tendinite sau luxatii),
  • Mentine sanatatea articulatiilor, cartilajelor, tendoanelor, oaselor si a tesutului conjunctiv,
  • Previne distrugerea articulatiilor si dezvoltarea afectiunilor articulare,
  • Accelereaza recuperarea dupa activitati fizice intense,
  • Protejeaza sistemul osteoarticular.

Frumusete pentru piele, par si unghii

Colagenul este o proteina esentiala din organism. In plus fata de rolul important pe care il are pentru sanatatea articulatiilor, proteina de colagen este predominanta in structura pielii, unghiilor si parului.

De aceea, Colagenus are urmatoarele beneficii din punct de vedere cosmetic:

  • Imbunatateste aspectul si textura pielii, hranind-o intens din interior,
  • Combate semnele vizibile ale imbatranirii pielii,
  • Reduce aspectul neplacut al ridurilor si liniilor fine,
  • Intareste firul de par si ii confera stralucire,
  • Contribuie la reducerea caderii parului,
  • Intareste unghiile si le accelereaza cresterea,
  • Reduce aspectul neplacut al vergeturilor,
  • Combate si previne aparitia celulitei,
  • Protejeaza pielea de actiunile nocive ale radicalilor liberi,
  • Adjuvant in tratamentele pentru psoriazis si vitiligo.

Combinatie unica si concentrata

Reteta care sta la baza Colagenus este gandita special pentru refacerea tesuturilor deficitare in colagen precum articulatii, piele, par si unghi. Colagenul, aloe, extractele de fructe din flora spontana si plantele bogate in minerale sunt absorbite usor de organism si se fixeaza rapid, pentru efecte de lunga durata.

Datorita colagenului hidrolizat, extractelor de plante medicinale si a vitaminei C vei avea din nou mai multa libertate de miscare, cu articulatii sanatoase. Esti de neoprit cu oase puternice si o masa musculara refacuta. Parul si unghiile isi vor recapata supletea naturala si vitalitatea.

6.000mg de colagen lichid hidrolizat in 15ml de produs
Nevoia de colagen creste odata cu inaintarea in varsta. Productia naturala a organismului este incetinita si factori precum expunerea fara protectie la razele ultraviolete, fumatul si nivelul crescut de zahar din sange, degradeaza aceasta proteina.

Colagenus vine in ajutor cu 11 componente bioactive, intr-o formula unica pentru sanatatea articulatiilor, oaselor, muschilor, parului si unghiilor. Produsul este aromatizat natural cu fructe din flora spontana si hibiscus. Poate fi folosit in siguranta, intrucat nu contine gluten, soia, sau alti alergeni si nici organisme modificate genetic.

Ingrediente: Colagen bovin hidrolizat Peptan©, extract apos din fructe (macese, catina, ienupar) si plante mineralizante (soc, coada-calului, scoarta de salcie), aloe vera, menta, hibiscus; vitamina C (acid ascorbic); indulcitor natural: Stevie (Stevia rebaudiana); conservant: sorbat de potasiu si benzoat de sodiu.

Mod de administrare: consumati pe cale orala 15ml/zi, de preferat pe stomacul gol, inainte de masa cu 30 minute. Se poate consuma simplu sau diluat in putina apa.

O doza de 15ml contine 6g colagen pur.

Conditii de pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 2 luni cel mult.

Produs in Romania


Proprietati ingrediente:

Colagen bovin hidrolizat Peptan© 40%

Aceasta inovatie extraordinara in suplimente ofera beneficii semnificative pentru sanatate. Concentrat la 40%, acest colagen de origine bovina sustine activ tesuturile conective, revitalizand articulatiile, oasele si ligamentele. Plus, joaca un rol vital in mentinerea frumusetii pielii, unghiilor si parului, accentuand atat aspectul estetic, cat si functionalitatea organismului.

Macese

Aceste fructe sunt renumite pentru continutul lor bogat in vitamine, in special C si A. Ele sustin absorbtia colagenului si combat radicalii liberi, contribuind la protectia celulelor.

Catina

Cunoscuta ca o sursa naturala de vitamine, catina ofera antioxidanti esentiali, intarind sistemul imunitar si prevenind deteriorarea celulara.

Ienupar

Datorita proprietatilor antiseptice si antireumatice, a fost utilizat pentru tratarea acneei, eczemelor, prevenirea crampelor musculare si tonifierea tesuturilor conjunctive.

Salcie

Recunoscuta pentru efectele antiinflamator, analgezic, antireumatismal, febrifug, anticoagulant, astringent si sedativ usor. Indicata pentru reumatism si artrita.

Soc

Utilizat in special pentru proprietatile antivirale, datorita continutului mare de vitamina C, cu rol esential in intarirea sistemului imunitar. De asemenea are un gust placut.

Coada-calului

Are efect benefic asupra articulatiilor, ligamentelor si tendoanelor. Planta ajuta la regenerarea pielii reduce transpiratia abundenta si mentine sanatatea parului si unghiilor.

Aloe Vera

Contine peste 80 de substante active (aminoacizi, minerale, vitamine, fitosteroli, bradikininaza, hormoni vegetali, mucopolizaharide) cu efect antioxidant, antiinflamator, analgezic si antiseptic.

Menta

Are un gust placut, dar este utilizata in special ca relaxant muscular. Datorita proprietatilor sale ajuta la eliminarea bacteriilor care afecteaza sistemul imunitar.

Hibiscus

Este o sursa importanta de vitamina C si o concentratie ridicata de antioxidanti. Contribuie la repararea pielii, previne albirea prematura a firelor de par si stimuleaza cresterea acestora.

Vitamina C (acid ascorbic)

Aceasta este esentiala pentru absorbtia colagenului, sustinand sistemul imunitar si protejand celulele de stresul oxidativ.

Indulcitor natural: Stevie (Stevia rebaudiana)

Stevia este un indulcitor natural care adauga o nota de dulceata produsului, fara a adauga calorii sau a afecta nivelul zaharului din sange.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Faunus Plant: Faunus Plant - producator roman de produse fitoterapeutice.Rezultatele pasiunii echipei Faunus Plant  pentru flora meleagurilor autohtone s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, tincturi și unguente, destinate ameliorării și tratării unor variate afecțiuni. Ceaiuri compuse si ceaiuri simple sunt preparate după rețete proprii, originale, din plante medicinale si ierburi aromatice cu un efect sinergic ridicat, recomandate pentru ameliorarea diverselor afecțiuni. Tincturi compuse sunt obținute dintr-un amestec de plante, de tipul extractelor hidroalcoolice concentrate, macerate la rece, în serie, potrivit unor formule originale. Magazinul PutereaPlantelor.ro ofera toata gama de produse Faunus Plant. Siropurile sunt realizate din plante cu principii active ridicate, îmbogățite cu uleiuri esențiale pentru o eficiență mărită, recomandate adulților, dar și copiilor.

 

 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite