Health Nutrition Zeolit 90 cps

Zeolit 90 cps

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17225

Pret vechi: 50,00 lei

45,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Zeolit 90 cps de la Health Nutrition

Zeolitul este folosit din cele mai vechi timpuri în medicina tradițională chineză și rusească, precum și în cultura asiatică datorită beneficiilor sale importante.

În natură, zeoliții s-au format prin depunerea cenușii vulcanice în lacuri cu apă sărată. Zeoliții se găsesc în natură mai ales în cavitațile rocilor vulcanice unde s-au format prin contactul lavei cu apa mării. Ei pot fi translucizi, incolori, albi, colorați în nuanțe deschise, culoare datorată impurităților fin dispersate. Au o duritate și densitate mică.

Ingrediente/capsulă:

Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit, 600 mg/capsulă.

Mod de utilizare:

2 capsule de 2 ori/zi.
Se poate utiliza ca pulbere pentru întreținerea igienei orale. Umezită cu puțină apă, poate fi aplicată ca mască de față.

Prezentare:

Flacon cu 90 de capsule.

Greutate netă:  63g

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căld

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Health Nutrition: Health Nutrition este o companie romaneasca 100% care a aparut din nevoia personala de a avea o calitate a vietii cat mai buna fara a face un efort suplimentar. Compania comercializeaza produse proprii si de import: capsule, pulberi, extracte si sucuri 100% bio. Nutritia corecta este vitala pentru a avea, zi de zi, o stare de bine si o stare de sanatate buna! De ce sa alegi sucurile Bio Health Nutrition? Sunt obtinute prin presare la rece (nu reconstituite din concentrat), sunt 100 % pure, contin ingredient unic, sunt pasteurizate la temperatura joasa, nu contin conservanti, potentiatori de aroma, coloranti sau indulcitori, provin din fructe si plante netratate chimic si nemodificate genetic, sunt certificate Bio atat in Romania cat si in restul Europei. Asigura-ti doza zilnica de vitalitate de care ai nevoie comandand online!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite