Baton proteic BIO Buddha cu lamaie, chia si spirulina Iswari 47 g

Baton proteic BIO Buddha cu lamaie, chia si spirulina Iswari 47 g

Disponibil la comanda online

SKU 19498
20,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Suplimente nutritive Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Baton proteic BIO Buddha cu lamaie, chia si spirulina Iswari 47 g de la Iswari

Batoanele proteice bio Buddha de la Iswari ofera energie si sunt satioase datorita continutului de nuci si curmale, dar reprezinta, de asemenea, o sursa considerabila de proteine, ceea ce le diferentiaza de batoanele energetice. in aceste batoane, continutul de proteine , este suplimentat prin adaugarea de proteina , din mazare si orez, reprezentand astfel o solutie convenabila dupa sport si oferind o varietate si densitate mai mare de nutrienti decat un shake de proteine. Continutul de zahar in mod natural este responsabil pentru furnizarea de energie si este potrivit si pentru refacerea glicogenului muscular(rezervele de zahar) consumat in timpul exercitiilor fizice.

Aceste batoane sunt potrivite atat pentru perioadele de activitate sportiva cat si pentru orice persoana care doreste sa-si suplimenteze aportul de proteine , printr-o gustare intre mese. Batoanele proteice , , Buddha Iswari sunt disponibile in doua variante diferite de arome si sunt superalimente.

Spirulina si continutul de cacao, prezente practic in cele doua variante, sunt doua superalimente cu un aport ridicat de magneziu, fier, potasiu si minerale care contribuie la mentinerea si recuperarea muschilor.

ESTE POTRIVIT PENTRU ORICINE. ESTE INDICAT PENTRU CELIACI - Deoarece toate produsele Iswari sunt fara gluten. ESTE INDICAT PENTRU VEGANI - Deoarece toate produsele Iswari sunt produse 100% din plante.

Compozitie: Curmale*, nuci*(migdale* si pasta de migdale*), nectar de nuca de cocos*, seminte de chia*(salvia hispanica) 0.5%, pulbere de proteine ​​de mazare* 4%, pulbere de proteine ​​de orez* 4%, seminte de dovleac*, unt de cacao*, spirulina* 2%, sare si ulei esential de lamaie* 0.05%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate contine urma de alte nuci si seminte de susan. Poate sa contina in mod ocazional bucati de nuci, coji sau samburi de fructe.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1611kj/384kcal, grasimi 15g din care acizi grasi saturati 3g, carbohidrati 43g din care zaharuri 39g, fibre 8.7g, proteine 15g, sare 0.34g. Beneficii: Batoanele proteice Iswari ofera energie si sunt satioase datorita continutului de nuci si curmale, dar reprezinta si o sursa considerabila de proteine, ceea ce le diferentiaza de batoanele energetice. U

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite