Medica Ca Mg Zn Seleniu x 30 capsule blister

Ca Mg Zn Seleniu x 30 capsule blister

Disponibil la comanda online

SKU 20745
46,28 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ca Mg Zn Seleniu x 30 capsule blister de la Medica

  • Osteomineralizant, antiaging, antidepresiv, biocatalizator.
  • Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sistemul nervos. Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului, scade rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor, inflamatiilor si a crampelor musculare.
  • Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si al proteinelor. Asigura buna functionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului miocardic. incetineste procesele de imbatranire si stabilizeaza nivelul sangvin al colesterolului.
  • Magneziul asociat cu calciul combate starile depresive si stresul.
  • Zincul controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea enzimelor si mentine integritatea celulelor. intra in componenta multor enzime de importanta vitala , care catalizeaza multe reactii biochimice. Este indispensabil in biosinteza proteinelor si implicit a acizilor nucleici (ARN si ADN). Participa la sinteza insulinei. Are un rol important in mentinerea echilibrului acido-bazic. Intervine in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator (are efecte benefice in anumite tipuri de sterilitate), cat si in activitatea prostatei.
  • Seleniul este o componenta esentiala a enzimei glutation-peroxideaza cu actiune importanta impotriva radicalilor liberi. Acesti sunt produsi de organism in urma proceselor metabolice sau ca urmare a expunerii la diversi factori favorizanti (tutunul, radiatiile, poluarea, alcoolul, anumite medicamente si alimente).

Indicatii:
– Tetanie calcipriva,
– Rahitism,
– Stres,
– Stari depresive,
– Disfunctii sexuale (sterilitate),
– Afectiuni ale prostatei,
– Prevenirea bolilor in care sunt implicati radicalii liberi (afectiuni cardiovasculare, oftalmologice, reumatis-male).

Compozitie:
Calciu Natural 0.250g/cps;
Lactat de Magneziu 0.080g/cps;
Sulfat de Zinc 0.005 g/cps;
Seleniu organic 0.050g/cps.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite