Microalge 60cps Medica

Microalge 60cps Medica

Disponibil la comanda online

SKU 20592
17,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Chimioterapie Imunitate Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Microalge 60cps Medica de la Medica

Microalge este un supliment alimentar sub forma de capsule ce contin extract de Spirulina, Chlorella si Lithotham.

Beneficii: detoxifiant prin eliminarea metalelor grele si a toxinelor; hepatoprotector; imunostimulator, antioxidant; inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor; de ajutor în perioada unor tratamente dure (chimioterapie, iradiere, etc); ideal in periodele de convalescenta.

Ingrediente/cps: Spirulina (Spirulina platensis), Chorella (Chlorella pyrenoidosa), Lithotham (Lithothamnium calcareum). Mod de utilizare: 1-2cps x 3/zi de Microalge, inainte de masa cu un pahar de apa plata,pe o perioada de 3 luni. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite