Medica Mucuna 3xBiotics 40cps

Mucuna 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20633
60,71 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Psoriazis Menopauza Parkinson Imunitate Hipercolesterolemie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mucuna 3xBiotics 40cps de la Medica

 Mucuna 3xBiotics - Beneficii: bolii Parkinson, datorită conținutului mare de L-DOPA; glandelor endocrine: este un tonic sexual și afrodisiac, crește fertilitatea masculină, combate tulburările menopauzei, intervine în metabolismul hormonului prolactină și a hormonului de creștere HGH; normalizează glicemia și valorile colesterolului; combate constipația având și efect antihelmintic; scade sinteza proteinelor în keratinocite, fiind utilă în psoriazis.

Efectele sale antioxidante, antivirale, antibacteriene, antiinflamatorii și de modulare a imunității sunt completate de polenul poliflor, cele 9 ciuperci și 3 plante medicinale, fermentate (Rehmannia, Artemisia, Astragalus).

Mucuna 3xBiotics 3xBiotics - Ingrediente/capsula: pulbere din seminte de Fasole-catifelata (Mucuna pruriens)* - 300 mg, amestec de ciuperci fermentate (parti egale: extract apos 6:1 din ciuperci Reishi (Ganoderma lucidum), ciuperci Maitake (Grifola frondosa), ciuperci Shiitake (Lentinula edodes), ciuperci Cordiceps (Cordyceps sinensis), ciuperci Agaricus (Agaricus blazei), ciuperci Pleurotus (Pleurotus ostreatus), ciuperci Chaga (Inonotus obliquus), extract apos 5:1 (maltodextrina 10%25) din ciuperci Poria cocos, ciuperci Coama-leului (Hericium erinaceus) )* - 150 mg , capsula: gelatina, colorant/caramel, polen poliflor fermentat* - 100 mg, amestec din plante fermentate (parti egale: radacina de Rehmannia glutinosa, frunze de Pelin (Artemisia absinthium), radacina de Astragalus membranaceus) – 100 mg*; (*materiile prime au fost fermentate in culturi sinbiotice de drojdii si bacterii si uscate pe pat de maltodextrina).   flyer mucuna 3xbiotics

Mucuna 3xBiotics 3xBiotics - Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, înainte de mesele principale cu un pahar de apă plată. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului ! A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza! Acesta este un supliment alimentar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite