Medica Vitamina D3 K2 A, 60 capsule gelatinoase

Vitamina D3 K2 A, 60 capsule gelatinoase

Disponibil la comanda online

SKU 20598
40,17 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Artroza Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina D3 K2 A, 60 capsule gelatinoase de la Medica

Vitamina D3 K2 A, 60 capsule gelatinoase, Medica

Vitamina D3 K2 asigura absorbtia calciului si ajunge in masa osoasa, prevenind in acelasi timp calcificarea arteriala. Va ajuta sa va mentineti inima si oasele sanatoase. Separat, vitamina K2 regleaza coagularea normala a sangelui, in timp ce vitamina D3 sustine un sistem imunitar sanatos si functia musculara. Vitamina A protejeaza ochii de declinul cauzat de varsta.

Poate reduce riscul de aparitie a anumitor tipuri de cancer si sprijina un sistem imunitar sanatos. Reduce riscul de acnee, sprijina sanatatea oaselor, promoveaza cresterea si reproducerea.

Ingrediente/capsula: • vitamina A – 0,4 mg*, • vitamina K2 (din ulei de Soia/ Glycine max) – 0,12 mg*, • vitamina D3 – 0,05 mg/ 2000 UI* (* doza maxima recomandata/ 2 capsule furnizeaza 800 mcg vitamina A/100%25VNR, 240 mcg vitamina K/320%25VNR si 100 mcg vitamina D3/2000%25VNR

Mod de utilizare: cate o cps de 2 ori zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului! A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau care alapteaza! Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite