GLUTAMINE SPORT aminoacizi sub forma libera Natural Doctor

GLUTAMINE SPORT aminoacizi sub forma libera Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16938
236,24 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere GLUTAMINE SPORT aminoacizi sub forma libera Natural Doctor de la Natural Doctor

Suplimentul alimentar GLUTAMINE SPORT este recomandat pentru recuperarea musculara dupa un antrenament intens dar si in perioadele cu nivel ridicat de stres sau epuizare fizica.

L-glutamina este un aminoacid structural sintetizat de corpul nostru. Este cel mai frecvent aminoacid gasit in muschi si are un rol esential in timpul unui program solicitant de exercitii.

Glutamina este un aminoacid important deoarece ajuta la eliminarea toxinelor produse in organism in urma proceselor metabolice. In timpul exercitiilor intense sau in perioadele cu nivel ridicat de stres sau epuizare fizica, nivelul glutaminei si l-glutaminei se epuizeaza mai repede, de aceea este necesara suplimentarea lor. Kyowa Quality L-Glutamine este produs in Japonia si este un ingredient pur sustinut de cele mai inalte standarde de productie.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 5 capsule zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

Produsul contine 120 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din grau, drojdie, soia, porumb sau lapte. Potrivit pentru vegetarieni. Produs in Grecia. 

Compozitie: L-Glutamina 700mg/capsula(3.5g/5capsule*). (*Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: invelisul vegetal al capsulei.

Valori nutritionale: L-Glutamina 700mg/capsula(3.5g/5capsule*). (*Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: invelisul vegetal al capsulei.

Beneficii: Suplimentul alimentar GLUTAMINE SPORT este recomandat pentru recuperare musculara dupa antrenament intens sau in perioadele cu nivel ridicat de stres sau epuizare fizica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite