HEALTHY LIVER functie hepatica normala Natural Doctor

HEALTHY LIVER functie hepatica normala Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16933
263,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Boli hepatice Hepatita Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere HEALTHY LIVER functie hepatica normala Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar natural contribuie la protejarea ficatului.

Contine extract de fruct de ciulin si acid -lipoic, ingrediente cu efect nutritional si fiziologic, cum ar fi protectia antioxidanta in ficat.

Extractul din fructele de ciulin(planta spinoasa din Marea Mediterana) este un puternic antioxidant care ajuta la functionarea normala a ficatului si a bilei. Silimarina este un flavonoid vegetal si un puternic antioxidant, derivat din fructele de ciulin. Acidul alfa-lipoic este un puternic antioxidant, care se gaseste in mod natural in celulele corpului.

Ajuta enzimele sa transforme nutrientii in energie si transforma glucoza, zaharul din sange in energie, neutralizand radicalii liberi.

Majoritatea antioxidantilor sunt fie solubili in apa, fie solubili in grasimi. Acidul alfa-lipoic este solubil atat in apa, cat si in grasimi, ceea ce ii permite sa lucreze in fiecare celula sau tesut din corp. Este potrivit vegetarienilor, persoanelor cu ficat sensibil, care consuma in mod regulat medicamente sau alcool si persoanelor cu probleme la functionarea sistemului biliar.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 90 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, soia, porumb sau lapte.

Este potrivit pentru vegetarieni. Produs in Grecia.

Compozitie: Acid alfa lipoic 300mg*, extract din fruct de ciulinul laptelui(continut standardizat la 80% silimarina) 143mg*, colina(sub forma de L-bitartra de colina) 82.5mg*. (*Continutul pentru 1 capsula). Alte ingrediente: sterat de magneziu(origine vegetala), celuloza microcristalina, celuloza vegetala(invelisul capsulei). Valori nutritionale: Acid alfa lipoic 300mg*, extract din fruct de ciulinul laptelui(continut standardizat la 80% silimarina) 143mg*, colina(sub forma de L-bitartra de colina) 82.5mg*. (*Continutul pentru 1 capsula).

Alte ingrediente: sterat de magneziu(origine vegetala), celuloza microcristalina, celuloza vegetala(invelisul capsulei).

Beneficii: Acest supliment alimentar natural contribuie la protejarea ficatului. Contine extract de fruct de ciulin si acid α-lipoic, ingrediente cu efect nutritional si fiziologic, cum ar fi protectia antioxidanta in ficat. Extractul din fructele de ciulin(planta spinoasa din Marea Mediterana) este un puternic antioxidant care ajuta la functionarea normala a ficatului si a bilei. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite