HEALTHY THYROID functionarea normala a tiroidei Natural Doctor

HEALTHY THYROID functionarea normala a tiroidei Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16939
269,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipertiroidism Hipotiroidism Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere HEALTHY THYROID functionarea normala a tiroidei Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar contine seleniu care contribuie la functionarea normala a tiroidei si vitamina B6 care contribuie la reglarea activitatii hormonale.

Este imbogatit cu substante nutritive precum ashwagandha, scortisoara, magneziu, L-tirozina, L-glutamina, calciu, cupru, zinc, acid -lipoic, vitaminele A, C, D, B12 si vitamina B1. Glanda tiroida afecteaza multe functii ale corpului, de la metabolism, echilibrul emotional si pana la fertilitate.

Aportul adecvat de seleniu este esential pentru producerea de enzime antioxidante esentiale, in timp ce deficitul de seleniu inhiba sinteza hormonilor tiroidieni.

Deficitul de seleniu, conform studiilor, este asociat cu aparitia problemelor tiroidiene. Vitamina B12 ajuta organismul in productia de energie, in timp ce nivelurile scazute din organism au fost observate ca fiind asociate cu probleme tiroidiene, oboseala, probleme neurologice, anemie si multe altele. Ingredientul Ashwagandha, cunoscut si sub denumirea de ginseng indian sau alikakavo, este o planta care a fost folosita de peste 2.500 de ani si s-a constatat ca regleaza tiroida prin scaderea nivelului de cortizol.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 2 capsule zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

Produsul contine 60 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, OMG sau alergeni din grau, drojdie, porumb sau lapte. Potrivit pentru vegetarieni. Produs in Grecia.

Compozitie: Extract de planta de Ashwagandha(Withania somnifera) 300mg*, extract de scoarta de scortisoara(Cinnamomum zeylanicum) 25mg*, L-tirozina 50mg*, L-glutamina 100mg*, magneziu(sub forma de malat de magneziu) 50mg*(<15% din VNR**), calciu(sub forma de carbonat de calciu) 30mg*(<15% din VNR**), vitamina A(sub forma de beta caroten) 300μg*(ca RAE)(37.5% din VNR**), acid alfa lipoic 200mg*, vitamina C(sub forma de acid L-ascorbic) 50mg*(62.5% din VNR**), vitamina D(sub forma de colecalciferol) 50μg(=2000UI)*(1000% din VNR**), vitamina B6(sub forma de clorhidrat de piridoxina) 5mg*(357% din VNR**), vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) 50μg*(2000% din VNR**), vitamina B11(sub forma de clorhidrat de tiamina) 10μg*(909% din VNR**), seleniu(sub forma de L-selenometionina) 100μg*(182% din VNR**), zinc(sub forma de bisglicinat de zinc) 5mg*(50% din VNR**), cupru(sub forma de citrat de cupru) 0.5mg*(50% din VNR**). (*Continut pentru doza zilnica de 2 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, sterat de magneziu, invelisul vegetal al capsulei(hidroxipropilmetilceluloza). Valori nutritionale: Extract de planta de Ashwagandha(Withania somnifera) 300mg*, extract de scoarta de scortisoara(Cinnamomum zeylanicum) 25mg*, L-tirozina 50mg*, L-glutamina 100mg*, magneziu(sub forma de malat de magneziu) 50mg*(<15% din VNR**), calciu(sub forma de carbonat de calciu) 30mg*(<15% din VNR**), vitamina A(sub forma de beta caroten) 300μg*(ca RAE)(37.5% din VNR**), acid alfa lipoic 200mg*, vitamina C(sub forma de acid L-ascorbic) 50mg*(62.5% din VNR**), vitamina D(sub forma de colecalciferol) 50μg(=2000UI)*(1000% din VNR**), vitamina B6(sub forma de clorhidrat de piridoxina) 5mg*(357% din VNR**), vitamina B12(sub forma de metilcobalamina) 50μg*(2000% din VNR**), vitamina B11(sub forma de clorhidrat de tiamina) 10μg*(909% din VNR**), seleniu(sub forma de L-selenometionina) 100μg*(182% din VNR**), zinc(sub forma de bisglicinat de zinc) 5mg*(50% din VNR**), cupru(sub forma de citrat de cupru) 0.5mg*(50% din VNR**). (*Continut pentru doza zilnica de 2 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: celuloza microcristalina, sterat de magneziu, invelisul vegetal al capsulei(hidroxipropilmetilceluloza).

Beneficii: Acest supliment alimentar contine seleniu care contribuie la functionarea normala a tiroidei si vitamina B6 care contribuie la reglarea activitatii hormonale.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite