VITAMIN C INCELL sistem imunitar puternic Natural Doctor

VITAMIN C INCELL sistem imunitar puternic Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 16932
256,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere VITAMIN C INCELL sistem imunitar puternic Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar are la baza trei forme moi si alcaline de vitamina C si substantele nutritive lizina si prolina care impreuna contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, oferind protectie impotriva stresului oxidativ. Acest produs este delicat cu stomacul, se digera usor, fara a provoca iritatii.

Vitamina C ajuta la reducerea oboselii si contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Sustine procesele metabolice ale celulelor corpului uman la toate nivelurile.

Ascorbatul de magneziu si ascorbatul de calciu selectate sunt doua forme de vitamina C care sunt alcaline, spre deosebire de acidul ascorbic obisnuit care este acid. Aceste forme alcaline de vitamina C sunt absorbite imediat, fara a provoca suparari gastro-intestinale.

Palmitatul de ascorbil este o forma de vitamina C cu o biodisponibilitate ridicata. Spre deosebire de forma solubila in apa a acidului ascorbic obisnuit, acesta patrunde in membranele celulare si este depozitat in celule pentru utilizare atunci cand este necesar de catre organism. Prin urmare, este eficient intr-o doza mult mai mica. L-lizina este un aminoacid esential care nu poate fi produs in organism.

In dietele cu continut scazut de proteine sau vegetariene, organismul nu produce L-prolina. L-lizina si L-prolina sunt doi aminoacizi vitali si precursorii formarii colagenului.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 2 capsule zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 120 capsule vegetale. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, soia, porumb sau lapte. Este potrivit pentru vegetarieni. Produs in Grecia.

Compozitie: Vitamina C(sub forma de ascorbil palmitat, L-ascorbat de magneziu, L-ascorbat de calciu) 700mg*(875% din VNR**), L-Prolina 80mg*, L-lizina 176mg*. (*Continutul pentru doza zilnica de 2 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta). Alte ingrediente: sterat de magneziu(origine vegetala), dioxid de siliciu, invelisul capsulei(celuloza vegetala). Valori nutritionale: Vitamina C(sub forma de ascorbil palmitat, L-ascorbat de magneziu, L-ascorbat de calciu) 700mg*(875% din VNR**), L-Prolina 80mg*, L-lizina 176mg*. (*Continutul pentru doza zilnica de 2 capsule) (**Valoare nutritiva de referinta).

Alte ingrediente: sterat de magneziu(origine vegetala), dioxid de siliciu, invelisul capsulei(celuloza vegetala). Beneficii: Acest supliment alimentar are la baza trei forme moi si alcaline de vitamina C si substantele nutritive lizina si prolina care impreuna contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, oferind protectie impotriva stresului oxidativ. Acest produs este delicat cu stomacul, se digera usor, fara a provoca iritatii. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite