Parapharm Tiroidin Hiper, 30 cp

Tiroidin Hiper, 30 cp

Disponibil la comanda online

SKU 21595

Pret vechi: 31,78 lei

22,25 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Hipertiroidism Hipotiroidism Stres Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Tiroidin Hiper, 30 cp de la Parapharm

Tiroidin Hiper este un produs conceput pentru functionarea normala a glandei tiroide, prin controlul stresului cotidian.

L-Teanina este un aminoacid extras din frunzele de ceai verde (Camelia sinensis) si, impreuna cu extractul de valeriana si rhodiola, se remarca prin efectul adaptogen.

Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la reglarea activitatii hormonale si la reducerea oboselii si extenuarii.

Folatul contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Seleniul contribuie la functionarea normala a glandei tiroide.

Ingrediente/1cps:

L-Teanina 200mg, extract de valeriana (Valeriana officinalis) 120mg, extract de rhodiola (Rhodiola rosea) 69.2mg, Vitamina B6 10mg, Acid folic 400µg, Seleniu (sub forma de selenit de sodiu) 183µg, gelatina, glicerina, apa purificata.

Mod de administrare:

se recomanda consumul de 1 capsula/zi sau 2 capsule/zi, cu un pahar de apa, de preferinta seara, cu o ora inainte de culcare.

Atentionari:

folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra ferit de accesul copiilor mici. Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.

A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.

Produs in Romania

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Parapharm: PARAPHARM este prezenta din 2003 pe piata suplimentelor alimentare romanesti. Gama de produse Parapharm este in continua dezvoltare. Produsele naturiste Parapharm contin plante si ingrediente din flora spontana romaneasca dar si din Orient: vitamina C, vitamina E, vitamina B, echinacea, Gingko Biloba, usturoi, laptisor de matca, ulei de peste, polen, ulei de catina, ulei de dovleac, ulei de in cu efecte benefice asupra organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite