Santarome Bio Relax BIO 60 jeleuri

Relax BIO 60 jeleuri
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Relax BIO 60 jeleuri de la Santarome Bio

Relax BIO 60 jeleuri, Santarome Bio

Nu a fost niciodată atât de ușor să iei suplimentele alimentare! Nu ai nevoie de apă sau de un pahar, poti consuma jeleurile bio asa cum sunt, oriunde te-ai afla! 

Jeleurile noastre sunt 100% Bio, vegane, nu contin gluten, coloranti sau indulcitori artificiali! Dar ce este cu adevarat extraordinar este formula ce imbina efectele  Musetelului, Rhodiola si Lavanda cu forta vie a extractelor gemo din muguri proaspeti de paducel, smochin si stejar. 

Solutia ideala în caz de job stresant, vesti proaste, traume, fobii, dureri cronice, teama de călătorii (teama de zbor sau de mare), etc.

Crește capacitatea de concentrare și memorare stimulând dorința de comunicare și socializare.

Scade incidența atacurilor de panică și imbunătățește starea de spirit aducand optimism, mulțumire și stimă de sine crescută. 

Reduce apetitul pe fond de stres fiind un real ajutor în curele de slăbire și susține organismul în caz de sevraj în timpul renunțării la vicii (alcool, cafea, tutun, medicamente, etc).

Imbunătățește capacitatea de adaptare a organismului la stres intelectual, psihic, fizic, expunere la substanțe toxice, radiații, etc.

Adjuvant in caz de palpitatii, senzatie de nod in gat sau tahicardie.

Tricomplexul de muguri bio, recoltați manual potențează efectul acestei rețete unice. Maceratele Santarome Bio sunt preparate după rețetele părintelui gemoterapiei moderne, doctorul Pol Henry,1/3 apă + 1/3 alcool + 1/3 glicerină tinute la macerat timp de 21 de zile cu o dilutie de 1:20 (dintr-un kilogram de extract prin diluție se obțin 20 de kg de produs).

Mod de administrare:

2 jeleuri pe zi

Avertizari:

Acest supliment alimentar nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu este recomandat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum si diabeticilor, fara acordul medicului sau farmacistului. A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina, caldura si umiditate.

 

Ingrediente active Doza pentru doua jeleuri /zi Echivalent plantă uscată
Extract uscat 4:1 din flori de Musetel Bio (Matricaria chamomil L.) 50 mg 200 mg
Extract uscat 2:1 din radacina de Rhodiola Bio (Rhodiola Rosea) 30 mg 60 mg
Extract uscat 4:1 din flori de Levantica Bio (Lavanda angustifolia)   15 mg         60 mg
Extract glicerinic 1:20 din muguri de Paducel Bio (Crategus laevigata L) 10 mg  
Extract glicerinic 1:20 din muguri de Smochin Bio (Ficus carica) 10 mg  
Extract glicerinic 1:20 din muguri de Stejar Bio (Quercus robur) 10 mg  
Sirop glucoza bio, zahar din trestie bio,aroma bio de cirese, morcov violet bio (colorant), ceara de palmier (carnauba) bio, sodium citrat (acidifiant), pectina (gelifiant).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santarome Bio: Santarome Bio este o companie din Franta producatoare de suplimente alimentare certificate organic si vegan. Dezvolta formule unice ce combina extracte din plante cu macerate din muguri.Au un nume recunoscut in domeniul fitoterapiei.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite