Santarome Bio Spray Allerus complex 3 muguri gemoterapici BIO x20ml

Spray Allerus complex 3 muguri gemoterapici BIO x20ml

Disponibil la comanda online

SKU 21210
91,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spray Allerus complex 3 muguri gemoterapici BIO x20ml de la Santarome Bio

Spray Allerus complex 3 muguri gemoterapici BIO x20ml, Santarome Bio

Allerus are o formulă eficientă pe bază de 3 muguri proaspeți Bio: mesteacăn-pufos, coacăz-negru și nuc,  benefică atât în scop profilactic, pentru prevenirea declanșării crizelor alergice, cât şi în scop curativ, ajutând la diminuarea intensității şi severității simptomelor.

Contribuie direct la menținerea funcțiilor fiziologice normale la nivel cutanat, ocular, respirator și digestiv la contactul cu alergenii din mediu sau din alimentație; fiind o sursă naturală de cortizon.

Impiedică hiperactivitatea organismului în fața alergenilor susținand sistemul imunitar hipersensibil în procesele de adaptare la condițiile de mediu, totul fară efect sedativ!

Soluția ideală în cazul simptomelor alergice precum rinita alergică sezonieră, perenă, conjunctivita alergică, rinoree, iritații nazale, iritații oculare, lăcrimare, strănut, urticarie cronică sau dermatită alergică.

Sursă naturală de cortizon, antialergic, antiinflamator, drenor și detoxifiant al mucoaselor respiratorii.

Biodisponibilitate și asimilare crescută datorită formei lichide. Fără zahăr, fără lactoză și fără somnolență! Potrivit veganilor și vegetarienilor.

Tricomplexul de muguri bio, recoltați manual din floră spontană potențează efectul acestei rețete unice. Maceratele Santarome Bio sunt preparate după rețetele părintelui gemoterapiei moderne, doctorul Pol Henry,1/3 apă + 1/3 alcool + 1/3 glicerină ținute la macerat timp de 21 de zile cu o diluție de 1:20 (dintr-un kilogram de extract prin diluție se obțin 20 de kg de produs).

Mod de administrare:

10-30 picaturi pe zi (în funcție de simptomele resimțite), diluate într-un pahar cu apă (200 ml).

Avertizari:

Prezența unor ușoare depuneri este datorată utilizării extractelor de plante și este un fenomen natural ce nu afectează calitatea sau eficiența produsului. A se păstra la temperatura camerei sub 25 °C, într-un loc curat, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viata sanatos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Un consum excesiv poate avea efect laxative. Acest produs este contraindicat fără aviz medical femeilor însărcinate, care alăptează, de asemenea persoanelor alergice la salicilați și derivați ai acestora, precum și personelor ce urmează tratament cu anticoalgulante.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santarome Bio: Santarome Bio este o companie din Franta producatoare de suplimente alimentare certificate organic si vegan. Dezvolta formule unice ce combina extracte din plante cu macerate din muguri.Au un nume recunoscut in domeniul fitoterapiei.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite