Santo Raphael Orme extract apos calciu&magneziu 250ml

Orme extract apos calciu&magneziu 250ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Orme extract apos calciu&magneziu 250ml de la Santo Raphael

Orme extract apos calciu&magneziu 250ml cresterea vitalitatii si refacerea energiei organismului. In aceasta directie poate aparea o perioada de detoxifiere si purificare, dar consumul constant mentine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.

ORME (ORMUS) este prescurtarea conceptului de Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital. Se obtine din sare, bogata in minerale, provenita din diferite regiuni ale planetei.

Descriere

Produsul este un precipitat de magneziu si calciu, care contine toate mineralele necesare corpului uman in stare monoatomica. Aceasta face posibil ca acestea sa fie absorbite aproape instantaneu in organism si sa actioneze pana la nivel de ADN. Atunci cand patrunde in organism ORME(ORMUS) actioneaza acolo unde sunt probleme, fortifica rapid fiecare celula, deblocheaza si fluidifica, restabileste echilibrul si sanatatea la nivelul intregului organism, efectul fiind imediat si cumulativ.

ORME(ORMUS) actioneaza atat la nivel fizic cat si psihic, mental si spiritual. Astfel corpul si intreaga fiinta dobandesc energie si vitalitate din ce in ce mai mari, creste rezistenta la activitati prelungite, scade nevoia de somn, se dobandeste o stare de echilibru, intinerire si putere; apare o anumita ascutime a mintii si claritate a gandurilor, o senzatie mentala si psihica de bine si calm cu totul noua, o intuitie si putere de introspectie crescute.

Unul din primele efecte constatate in urma consulmului de ORME(ORMUS) este cresterea vitalitatii si refacerea energiei organismului. In aceasta directie poate aparea o perioada de detoxifiere si purificare, dar consumul constant mentine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.

Efecte

  • reducere obosealasi regenereaza rapida.
  • ajuta la refacerea ficatului.
  • previne aparitia diabetului si contribuie la ameliorarea lui.
  • are efecte umitoare asupra cresterii densitatii osoase, prevenire si amelioreza osteoporoza, corecteazain general a problemele orale si dentare.
  • contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului muscular, la sinteza normala a proteinelor, la functionarea normala a enzimelor digestive.
  • contribuie la echilibrarea emisferelor cerebrale.
  • imbunatateste rezistenta la activitati prelungite, la efort psihic si mental intens.
  • conferaoptimism si pofta de viata, avand rezultate foarte bune in depresie.
  • aduceascutime a mintii, claritate gandurilor, amplificarea memoriei.
  • aplicat extern are efecte benefice asupradiferitelor probleme ale pielii: acnee, herpes, psoriazis; efecte in reducerea varicelor.

Mod de utilizare:

Intern: 1 lingurita (3g)/ zi. Recomandat dimineata inainte de masa sau la 1 ora dupa masa;

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santo Raphael: SANTO RAPHAEL este producator roman al gamei de produse naturiste STEAUA DIVINA. Santo Raphel produce peste 200 de produse 100% naturale din plante medicinale si aromatice, pentru uz intern si extern. Produsele Steaua Divina cuprind: siropuri, tincturi, capsule din plante, creme, ceaiuri, produse cosmetice, care se bazează pe sute de plante romanesti, indiene si braziliene.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite