Vitaking Schinduf (Fenugreek) 610 mg - 90 capsule

Schinduf (Fenugreek) 610 mg - 90 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 17012
49,14 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Schinduf (Fenugreek) 610 mg - 90 capsule de la Vitaking

In medicina traditionala si stiintifica indiana, egipteana, greaca, chineza este considerata remarcabila valoarea sa terapeutica, si este consumata frecvent in aceste tari. Utilizarea schindufului a fost cel mai versatila in China: au vindecat dureri musculare, hernie, simptome biliare si au folosit ca tratament pentru impotenta. In India a fost utilizat in principal pentru a stimula secretia laptelui matern.
Semintele de schinduf (methi) sunt foarte bogate in macro-si microelemente, vitamine A, B, C si D. Continutul de fier, seleniu si siliciu organic are efecte fiziologice considerate importante de cercetatori.

Efecte asupra organismului:

multumita efectului antioxidant actioneaza ca un stimulent imunitar general
contribuie la un apetit sanatos, fiind foarte important pentru persoanele cu o pofta de mancare diminuata din cauza unei boli
sustine o functie digestiva sanatoasa
contribuie la obtinerea si mentinerea nivelului sanatos de glicemie
stimulent pentru secretia laptelui la mamici
ameliorarea simptomelor la femeile in menopauza

Ingrediente: seminte de schinduf (Trigonella foenum-graecum), capsula: gelatina, agenti antiaglometanti: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu, agent de incarcare: celuloza microcristalina
Doza zilnica recomandata: doua capsule in timpul mesei.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu este recomandat copiilor sub 14 ani si femeilor gravide. Nu depasiti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana copiilor!
Producator: Vitaking KFT Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5.
Continut: 90 capsule ● 65,9g

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite