Maximag, Zdrovit, 20 plicuri +Cana Cadou

Maximag, Zdrovit, 20 plicuri +Cana Cadou
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Maximag, Zdrovit, 20 plicuri +Cana Cadou de la Zdrovit

Descriere Maximag, Zdrovit, 20 plicuri + Cană Cadou

  • Maximag este un supliment alimentar care conține magneziu ionic și vitamina B6. Aceste două componente contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, favorizează metabolismul energetic normal și susțin funcționarea normală a sistemului nervos.

Beneficii Maximag

  • Magneziul are efect calmant (scade excitabilitatea fibrelor neuro-musculare, atât netede, cât și striate).
  • Contracarează stresul și are efect protector asupra miocardului. Magneziul este esențial în menținerea echilibrului electrolitic al organismului uman și, în plus, participă la diverse procese metabolice în organism.
  • Vitamina B6 adăugată magneziului crește asimilarea acestuia în organism, asigurându-i o concentrație mare în plasmă și o scădere a eliminării prin urină.

De ce apare deficiența de magneziu în organism?Asimilarea magneziului în organism este afectată de dietele bogate în grăsimi și în proteine.Asimilarea magneziului în organism este redusă din varii cauze:- Cure de slăbire dese sau pe perioade lungi.- Diete alimentare bogate în fibre.- Diete bogate în calciu sau calciu consumat o perioadă lungă de timp în vederea prevenirii osteoporozei.

Eliminarea magneziului este accelerată de:- consumul de cafea și ceai concentrat.- excesul de alcool.- consumul de alimente tip fast-food.- excesul de băuturi cu fosfați și de produse conservate.

Nivelul de magneziu din organism este variabil și se poate modifica în timp, în funcție de necesarul de magneziu și modificările dietei și stilului de viață. Cauzele deficienței de magneziu pot fi generate și de o nevoie crescută a organismului pentru acest element. Aceste cazuri sunt întâlnite, de exemplu, la adolescenți, în cazul femeilor care alăptează sau la femeile însărcinate. Este necesar consumul unor cantități mai mari de magneziu și în cazul persoanelor expuse la muncă fizică dificilă sau la condiții de stres. De obicei, aceste persoane elimină cantități mari de magneziu ca urmare a metabolismului crescut.

Compoziție/plic Maximag

  • acid citric, carbonat de magneziu, citrat trisodic, izolmalt, ciclamat de sodiu, aromă de lămâie, zaharină sodică, clorhidrat de piridoxină, riboflavin-5-fosfat de sodiu; magneziu 375mg; vitamina B6 1.4mg;

Mod de administrare Maximag

  • 1 plic pe zi, dizolvat într-un pahar cu apă.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zdrovit: ZDROVIT este o companie multinationala cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca care desfasoara activitati de productie, import, promovare si distributie. Gama de produse Zdrovit cuprinde suplimente alimentare, vitamine, minerale perntru copii si adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite