ZENYTH PHARMACEUTICALS Berberine, 500 mg, 60 capsule, Zenyth

Berberine, 500 mg, 60 capsule, Zenyth
109,10 lei

Nu este in stoc

Descriere Berberine, 500 mg, 60 capsule, Zenyth de la ZENYTH PHARMACEUTICALS

Berberine, 500 mg, 60 capsule, Zenyth 

Proprietati:
Berberine 500 mg este un supliment alimentar din extract de dracilă (Berberis vulgaris), standardizat cu minimum 98% clorhidrat de berberină. Potrivit unui studiu publicat în 2015, berberina poate contribui la scăderea glicemiei. Astfel, berberina poate ajuta la prevenirea diabetului de tip 2 și a complicațiilor acestuia (inclusiv afecțiunile cardiovasculare și neuropatia diabetică.

Ingrediente:
- Extract hidroetanolic 50:1 din scoarță și rădăcină de Dracilă (Berberis vulgaris), standardizat cu min. 98% clorhidrat de berberină – 500 mg.

Mod de administrare:
Doze uzuale (adulți): 
- câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferință pe stomacul gol sau conform recomandării specialistului. 

Precautii:
- Femeile însărcinate sau care alăptează, diabeticii și persoanele cu afecțiuni acute sau cu medicație complexă vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.  
- Doze crescute pot determina la persoanele sensibile disconfort gastric (diaree, constipație, flatulență, dureri de stomac).
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu le lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Prezentare:
60 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite