Faunus Plant Tinctura Afrodisiacus 200ml

Tinctura Afrodisiacus 200ml

Disponibil la comanda online

SKU 17158
38,34 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura Afrodisiacus 200ml de la Faunus Plant

Tinctura Afrodisiacus - „Vigoare și fertilitate” este obținută prin prelucrare manuală, din ingrediente 100% naturale fiind un remediu natural pentru creșterea potenței masculine. Datorită extractelor de Brânca-ursului, Țelină, Ginseng și Năpraznic, suplimentul are efect afrodisiac, revigorant, tonic general și stimulator.

Tratamentul pentru erecție și potență este soluția la îndemâna oricărui bărbat pentru o viață sexuală mai bună. Nu lăsa stresul, stilul de viață și alimentația să-ți strice plăcerea. Bazează-te pe leacurile naturiste care te ajută să-ți recâștigi intimitatea în cuplu. Întrucât nu conține conservanți sau coloranți artificiali, tinctura din extracte de plante afrodisiace este recomandată pentru creșterea potenței și libidoului masculin, susținerea funcției erectile, combaterea disfuncțiilor erectile, îmbunătățirea vitalității și tonusului organismului.

Fiind un extract hidroalcoolic, este concentrat, ușor de administrat, iar organismul poate asimila substanțele active la scurt timp de la înghițire.

Ingrediente: Brânca-ursului (Heracleum sphondylium) părți aeriene (11%), Țelină (Apium graveolens) rădăcini (3%), Ginseng (Panax ginseng) rădăcini (3%), Năpraznic (Geranium robertianum) părți aeriene (3%); alcool etilic min. 30% v/v.

Proprietăți: Afrodisiac, revigorant, stimulator, tonic general.

Recomandări: sterilitate, impotență.

Contribuie la:
- crește potența și libidoul masculin,
- susține funcția erectilă,
- îmbunătățește vitalitatea și tonusul organismului
- contribuie la o viață sexuală bună

Mod de administrare: uz intern: câte o lingură mare (20ml) de tinctură, cu 30 minute înainte de actul sexual. Pentru efecte pe termen lung, câte o linguriță (5ml) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Contraindicații: Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool.

Extractele hidroalcoolice (tincturile) au avantajul că sunt disponibile într-o formă concentrată, ușor de administrat, organismul asimilând substanțele active prezente în produs la scurt timp după administrare.

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală.

Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Faunus Plant: Faunus Plant - producator roman de produse fitoterapeutice.Rezultatele pasiunii echipei Faunus Plant  pentru flora meleagurilor autohtone s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, tincturi și unguente, destinate ameliorării și tratării unor variate afecțiuni. Ceaiuri compuse si ceaiuri simple sunt preparate după rețete proprii, originale, din plante medicinale si ierburi aromatice cu un efect sinergic ridicat, recomandate pentru ameliorarea diverselor afecțiuni. Tincturi compuse sunt obținute dintr-un amestec de plante, de tipul extractelor hidroalcoolice concentrate, macerate la rece, în serie, potrivit unor formule originale. Magazinul PutereaPlantelor.ro ofera toata gama de produse Faunus Plant. Siropurile sunt realizate din plante cu principii active ridicate, îmbogățite cu uleiuri esențiale pentru o eficiență mărită, recomandate adulților, dar și copiilor.

 

 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social