Fares Plantusin Sirop cu fructoza pentru copii R35 250 ml

Plantusin Sirop cu fructoza pentru copii R35 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 12570
33,01 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Plantusin Sirop cu fructoza pentru copii R35 250 ml de la Fares

Plantusin Sirop cu fructoza pentru copii R35Fares, 250 ml

Plantusin Sirop cu fructoza pentru copii - sustine sanatatea respiratorie. Sirop din plante medicinale cu actiune atat in tusea seaca prin efect de calmare, cat si in tusea productiva prin efect expectorant. Plante pentru sanatatea aparatului respirator. Mugurii de pin, alaturi de scaiul vanat si cimbrisor fluidifica secretiile bronsice, favorizand expectoratia in tusea productiva. Florile de salcam, alaturi de grindelia, florile de tei, patlagina si nalba mare calmeaza iritatiile de la nivelul mucoaselor si le protejeaza in tusea seaca. Efectul bland al celor 11 plante din compozitie fac siropul Plantusin pentru Copii adecvat pentru administrare inca de la 1 luna. Gust si culoare date de plante. Aroma siropului este data in principal de florile de tei, mugurii de pin si cimbrisor. Despre culoare nu putem particulariza, toate plantele contribuie. Indulcit natural, cu fructoza.

Beneficii:

  • pentru orice tip de tuse
  • actioneaza atat in tusea seaca prin efect de calmare, cat si in tusea productiva prin efect fluidificant care favorizeaza expectoratia
  • reteta cu 11 plante medicinale cu efect bland si sigur
  • extractele concentrate din compozitie se potenteaza reciproc pentru a obtine un efect garantat
  • am avut grija sa pastram gustul placut si culoarea naturala, a plantelor din compozitie, fara alte arome sau coloranti sintetici
  • indulcit natural, cu fructoza.

Plantusin Sirop cu fructoza pentru copii 250 ml - producator Fares se regaseste in categoria Produse pentru copii - Tuse copii si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro.

Compozitie / Prospect

Sirop de fructoza 79%; extracte apoase de plante: muguri de pin (Pini turiones), frunze de patlagina (Plantaginis folium), cimbrisor (Serpylli herba), flori de tei (Tiliae flos), flori de salcam (Robiniae pseudoacaciae flos), radacina de nalba mare (Althaeae radix), trei frati patati (Violae tricoloris herba), scai vanat (Eryngii plani herba), Grindelia (Grindeliae herba), scaiul vantului (Eryngii campestri herba), extract uscat 4:1 de roua cerului (Droserae herba) – min. 20%, in proportie variabila; antioxidant: vitamina C 1,2%; conservant: sorbat de potasiu.7.

Administrare

Copii 1-3 luni: ½ lingurita de 3 ori pe zi.
Copii 4-12 luni: 1 lingurita de 3 ori pe zi.
Copii 1-3 ani: 4-5 lingurite pe zi.
Durata unei cure obisnuite este de 7-14 zile.
A se agita inainte de utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite