Aboca GrinTuss Tuse (Poliresin) 20 comprimate

GrinTuss Tuse (Poliresin) 20 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 12453
52,76 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere GrinTuss Tuse (Poliresin) 20 comprimate de la Aboca

GrinTuss Tuse (Poliresin)Aboca20 comprimate

GrinTuss Tuse (Poliresin) - este un produs pe baza de miere si complexe moleculare care desfasoara o actiune protectoare si, in consecinta, calmanta asupra cailor respiratorii superioare. Actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului.

Grintuss Adult comprimate este realizat prin procese inovatoare de extractie si productie, care permit concentrarea fractiunilor de polizaharide, rasini si flavonoide responsabile de actiunea mucoadeziva si protectoare asupra mucoasei. Mierea prezenta in formula contribuie la aceasta activitate si la gustul placut al comprimatelor. Grintuss este un produs cu ingrediente din agricultura ecologica si fara gluten.

Actiuni:

  • protejeaza mucoasa, calmeaza iritatia, hidrateaza si favorizeaza eliminarea mucusului prin intermediul unor mecanisme de actiune:

Efect de bariera: formeaza o pelicula protectoare care adera la mucoasa si o protejeaza contra contactului cu agentii iritanti Actiune mucoregulatoare: promoveaza hidratarea mucusului si ii favorizeaza eliminarea

Actiune lubrifianta: reduce frecarea la nivelul faringelui, care cauzeaza tuse Grintuss moduleaza tusea fara a o suprima, respectand astfel rolul important al acesteia de aparare a cailor respiratorii superioare.

Avertizari: a nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului.


GrinTuss Tuse (Poliresin) 20 comprimate - producator Aboca se recomanda pentru Tuse si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Administrare

Se recomanda a se administra 1 comprimat de 2 pana la 4 ori pe zi, lasandu-l sa se dizolve incet in gura.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Aboca: Produse naturiste de la ABOCA-Italia sunt suplimente alimentare obtinute prin cercetare stiintifica (botanica, fitochimie, genetica, clinica, tehnologie) si cercetare ecologica. ABOCA investeste in cercetare, inovare si calitatea produselor. Firma Aboca considera ca plantele medicinale sunt remedii naturale pentru sanatatea oamenilor. Produsele Aboca se adreseaza adultilor si copiilor. Aboca- Inovatie pentru sanatate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social