Adya Green Pharma LiliTUSS Elixir sirop pentru adulți 200 ml

LiliTUSS Elixir sirop pentru adulți 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16594
50,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tuse Gripa / Raceala
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere LiliTUSS Elixir sirop pentru adulți 200 ml de la Adya Green Pharma

Lilituss Elixir Sirop Pentru Adulti 200ml, Adya Green Pharma 

Lilituss elixir sirop pentru adulti: este un supliment alimentar destinat adultilor. Asocierea a trei tipuri de extracte (decoct, tinctura si uleiuri esentiale) din plante, atent selectionate, atribuie acestui sirop actiunea unui balsam cu rol emolient si protector al cailor respiratorii.

Nalba mare si Lichenii de piatra au actiune decongestiva, emolienta, expectoranta si fluidifianta asupra secretiilor bronsice.

Cimbrul, Ciubotica–cucului si Grindelia au o actiune sinergica, contribuind la reducerea acceselor de tuse si la mentinerea temperaturii normale a corpului, ajutand astfel la diminuarea severitatii manifestarilor neplacute instalate la nivelul sistemului respirator in special in timpul sezonului rece.

Formula sa imbogatita cu Miere si Uleiuri de Menta si Anason, completeaza eficienta siropului si ii confera acestuia un gust placut.

Doze si mod de utilizare:

Adulti: cate 2 lingurite (5ml) cu sirop de 3-5 ori pe zi.

Aceste supliment alimentar se administreaza indiferent de orarul meselor, putand fi amestecat in diverse bauturi non-alcoolice (apa, sucuri, ceaiuri, etc.).

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adya Green Pharma: Adya Green Pharma, brand de produse farmaceutice de inalta calitate pentru variate afectiuni dermatologice, raceala si gripa, diuretice si laxative sub forma de siropuri, comprimate, solutii externe, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite