Ulei de oregano salbatic cu carvacol 60% 30 ml Health Nutrition

Ulei de oregano salbatic cu carvacol 60% 30 ml Health Nutrition
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ulei esential uz intern

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ulei de oregano salbatic cu carvacol 60% 30 ml Health Nutrition de la Health Nutrition

Ulei de oregano salbatic cu carvacol 60% 30 ml Health Nutrition

Oregano salbatic creste pe coastele mediteraneene si este cunoscut pentru intrebuintarea sa ca mirodenie, dar uleiul de oregano are si multiple intrebuintari terapeutice, fiind folosit in medicina traditionala de mii de ani.

Ulei oregano carvacrol 60 % Oregano salbatic creste pe coastele mediteraneene si este cunoscut pentru intrebuintarea sa ca mirodenie, dar uleiul de oregano are si multiple intrebuintari terapeutice, fiind folosit in medicina traditionala de mii de ani.

Substanta denumita carvacrol prezenta in uleiul de Oregano salbatic, este considerata una dintre cele mai puternice substante antivirale, antibacteriene si antifungice obtinute pe cale naturala.

Carvacol omoara parazitii de orice natura, inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea stafilocolului auriu in special la nivel pulmonar si facial (acnee), puternic antivital si antimicotic, in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant.

Carvacrolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern, cat si extern. Calmeaza infectiile sinusale si alunga racelile. Pune cateva picaturi de ulei de oregano intr-o oala cu apa fierbinte (care clocoteste), iar apoi inhaleaza aburii acestia.

Ingrediente: ulei masline extravirgin pur, ulei esential Oregano salbatic (Origanum vulgare), ulei esential menta.

Mod de utilizare: se poate folosi ca ulei pentru gura, 2-3 picaturi, se tin cateva secunde in gura apoi se clateste.

Dozaj (adulti): de la 1 pana la 6 picaturi de 3 ori pe zi.

• Se dizolva in putina apa/lichid sau se amesteca intr-o lingurita cu putina miere sau in ulei de masline sau cocos.

• Se tine scurt timp in gura dupa care se inghite. • Imediat dupa inghitire, se respira adanc pe gura de cateva ori pentru a inspira vaporii de Oregano. Greutate neta: 30 ml Prezentare: sticla bruna cu pipeta.

Atenţionări! A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căldură.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Health Nutrition: Health Nutrition este o companie romaneasca 100% care a aparut din nevoia personala de a avea o calitate a vietii cat mai buna fara a face un efort suplimentar. Compania comercializeaza produse proprii si de import: capsule, pulberi, extracte si sucuri 100% bio. Nutritia corecta este vitala pentru a avea, zi de zi, o stare de bine si o stare de sanatate buna! De ce sa alegi sucurile Bio Health Nutrition? Sunt obtinute prin presare la rece (nu reconstituite din concentrat), sunt 100 % pure, contin ingredient unic, sunt pasteurizate la temperatura joasa, nu contin conservanti, potentiatori de aroma, coloranti sau indulcitori, provin din fructe si plante netratate chimic si nemodificate genetic, sunt certificate Bio atat in Romania cat si in restul Europei. Asigura-ti doza zilnica de vitalitate de care ai nevoie comandand online!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite