Alchida Difuzor cu ultrasunet si 7 culori 105x105 mm

Difuzor cu ultrasunet si 7 culori 105x105 mm

Disponibil la comanda online

SKU 16368
166,47 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Difuzor cu ultrasunet si 7 culori 105x105 mm de la Alchida

Difuzor cu ultrasunet si 7 culori Born To Bio este un dispozitiv care difuzeaza uleiurile esențiale sub forma de ceată, ușor de inhalat și de asimilat de către organism. Aparatul utilizează un cristal piezoelectric care produce o oscilație cu ajutorul căreia apa impreună cu uleiurile esențiale sunt transformate în vapori reci. Cu alte cuvinte, prin utilizarea undelor ultrasonice, aparatul descompune apa și uleiurile esențiale în mici picături aerosoli (amestec de particule lichide și gazoase) inhalate cu usurintă. Include funcție de cromoterapie prin lampă multicoloră cu 7 culori led si functia de umidificator, pentru imbunatatirea calitatii aerului respirat.

Aromaterapia se bazează pe simțul olfactiv, pe capacitatea noastră de a reacționa atunci când simțim un miros plăcut. Astfel uleiurile esențiale trimit un „mesaj” către sistemul limbic al creierului, iar acesta influențează atât sistemul nervos periferic, cât și sistemul endocrin. În felul acesta, aromaterapia ne declanșează anumite emoții și acționează asupra memoriei, învățării, starii de spirit, etc.

Difuzor cu ultrasunet si 7 culori foloseste unde ultrasonice de înaltă frecvență pentru a vaporiza instantaneu apa amestecată cu uleiuri esențiale, într-un abur răcoros, delicat și aromatic. Are un consum foarte scăzut de energie electrică și este total silențios fiind potrivit pentru incinte SPA, casă, dormitor, birou, etc..

Specificatii:

Difuzorul, 1 cablu USB, manual de utilizare

Becurile LED nu se pot inlocui, nu include uleiuri esentiale

Capacitate rezervor: 130ML

A nu se lăsă la îndemâna copiilor  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social