Alchida Umidificator Difuzor cu ultrasunet si 7 culori mic 95x100mm.

Umidificator Difuzor cu ultrasunet si 7 culori mic 95x100mm.

La comanda, in 1 zi

SKU 16366
137,92 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Umidificator Difuzor cu ultrasunet si 7 culori mic 95x100mm. de la Alchida

 Cu toate că uleiurile esențiale există de mii de ani, aromaterapia este din ce în ce mai populară în ultima vreme, în concordanță cu caracteristica bio care se observă în tendințele moderne de îngrijire.

 Fie că ne simțim confortabili în pielea noastră, dacă suntem concentrați și productivi la locul de muncă sau dacă dormim noaptea, depinde în mare măsură de aerul care ne înconjoară. Unul dintre cei mai decisivi factori pentru starea noastră de bine este umiditatea relativă. Aerul prea uscat, pe care îl respirăm de obicei toamna sau iarna când încălzirea este pornită, poate provoca iritarea membranelor mucoase și boli respiratorii, cum ar fi tuse și curgerea nasului. Pielea se usucă și părul devine fragil.

 Pe de altă parte, aerul umidificat în mod optim - între 40 și 60% - permit cresterea absorbției oxigenului , membranele mucoaselor, care sunt importante pentru apărarea imună, rămân umede și sistemul de apărare al organismului este întărit pentru a combate virușii patogeni, bacteriile și alți germeni.

 Umidificator&Difuzor cu ultrasunet si 7 culori Born To Bio este un dispozitiv care difuzeaza uleiurile esențiale sub forma de ceată, ușor de inhalat și de asimilat de către organism. Aparatul utilizează un cristal piezoelectric care produce o oscilație cu ajutorul căreia apa impreună cu uleiurile esențiale sunt transformate în vapori reci. Cu alte cuvinte, prin utilizarea undelor ultrasonice, aparatul descompune apa și uleiurile esențiale în mici picături aerosoli (amestec de particule lichide și gazoase) inhalate cu usurintă. Include funcție de cromoterapie prin lampă multicoloră cu 7 culori led si functia de umidificator, pentru imbunatatirea calitatii aerului respirat.

 Aromaterapia se bazează pe simțul olfactiv, pe capacitatea noastră de a reacționa atunci când simțim un miros plăcut. Astfel uleiurile esențiale trimit un „mesaj” către sistemul limbic al creierului, iar acesta influențează atât sistemul nervos periferic, cât și sistemul endocrin. În felul acesta, aromaterapia ne declanșează anumite emoții și acționează asupra memoriei, învățării, starii de spirit, etc.

Umidificator&Difuzor cu ultrasunet si 7 culori foloseste unde ultrasonice de înaltă frecvență pentru a vaporiza instantaneu apa amestecată cu uleiuri esențiale, într-un abur răcoros, delicat și aromatic. Are un consum foarte scăzut de energie electrică și este total silențios fiind potrivit pentru incinte SPA, casă, dormitor, birou, etc.

 

 Aparatul vine echipat cu un senzor inteligent care opreste alimentarea cu energie de indata ce rezervorul de apa se goleste. 

 Specificatii:

Difuzorul, 1 cablu USB, manual de utilizare

Becurile LED nu se pot inlocui, nu include uleiuri esentiale

Capacitate rezervor: 130ML

A nu se lăsă la îndemâna copiilor         

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social