Niavis Ulei Esential de Lemongrass 10ml

Ulei Esential de Lemongrass 10ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17175
15,47 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detoxifiere Gripa / Raceala Depresie Memorie (stimulare) Stres
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei Esential de Lemongrass 10ml de la Niavis

Uleiul esential de lemongrass- Niavis are un parfum de citrice si nunate ierboase, fresh si revigorant cu aroma de lamaie.

COMPOZITIE: ulei esential de lemongrass

BENEFICII: tonic muscular, se utilizeaza adesea in terapiile de recuperare fizica, ofera un plus de energie, alunga starile de angoasa, depresie si stres. De asemenea, are rol in imbunatatirea capacitatii de concentrare, revigorare a mintii si generarea de emotii pozitive si este un ulei potrivit pentru detox.

MOD DE UTILIZARE: Uleiul esential de lemongrass, se recomanda a fi diluat in apa sau alte uleiuri de citrice, dar se poate utiliza si in starea lui naturala.

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

  • Tratament: se aplica impreuna cu crema de zi pentru reducerea senzatiei de ten gras, incarcat.
  • Masaj: 5-6 picaturi de ulei esential lemongrass se amesteca cu un ulei tip baza si se maseaza usor zona dorita.
  • Aromaterapia: Se amesteca 4-6 picaturi de ulei esential cu apa din vasul arzatorului iar in timpul procesului de incalzire a apei, impreuna cu aceasta se evapora parfumul uleiului esential de lemongrass.

CONTRAINDICATII: Se recomanda testarea produsului in pliul cotului. Pe pielea sensibila, pot aparea iritatii sau roseata locala.

TARA DE ORIGINE: India

GRAMAJ: 10ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Niavis: Niavis - brand romanesc de produse naturiste, mai exact pulberi naturale sau organice de plante. Gama de pulberi alimentare Niavis cuprinde 13 produse naturale, cele mai noi produse fiind Kelp Pulbere naturala, Ginkgo Biloba pulbere, Lucerna (Alfalfa) pulbere, Truibullus Terrestris pulbere. Cele mai apreciate pulberi sunt: Spiruluna pulbere ecologica, Orz verde pulbere organica, MSM Pulbere naturala. Pulberile Niavis sunt produse care nu contin gluten, sunt 100% naturale, sunt produse vegan si nu contin plante modificate genetic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite