Vision Trading Umidificator ultrasunete si lampa de veghe Minut Baby 2.8 l

Umidificator ultrasunete si lampa de veghe Minut Baby 2.8 l

Disponibil la comanda online

SKU 8291
201,46 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Umidificator ultrasunete si lampa de veghe Minut Baby 2.8 l de la Vision Trading

Umidificator ultrasunete si lampa de veghe Minut Baby 2.8 l, Vision Trading,

Umidificator ultrasunete si lampa de veghe Minut Baby - umidificator cu ionizare, potrivit pentru aromoterapie. Folosit si ca lampa de veghe ori ca lumina ambientala in casa. Iluminare Led in 7 culori.

Emisia de vapori poate fi usor controlata ca si directie (varful umidificatorului se poate roti la 360 grade) si viteza (dispune de un buton de selectare a volumului de vapori). Se poate folosi in scop aromoterapeutic, dispunand de un compartiment special pentru utilizarea uleiurilor esentiale. Acest umidificator se recomanda a fi folosit atat in camera bebelusului cat si si in oricare alta camera cu aer uscat, ce necesita purificare. Umidificatorul ultrasonic atomizeaza apa in particule de 1-5 um utilizand principiul oscilatiei ultrasonice de inalta frecventa si le difuzeaza intr-un flux de vapori in aer printr-un mecanism pneumatic pentru a indeplini functia de umidificare a aerului.

Caracteristici tehnice:

 • alimentare electrica 100~240 V/ 50-60 Hz
 • putere electrică absorbita: 23 W
 • capacitatea rezervorului de apa 2,8 l
 • flux de vapori max. 280 ml/h
 • potrivit pentru camere max. 25 m
 • numar max. de ore de functionare 10 ore (non-stop)
 • lungimea cablului de alimentare 1,5 m
 • dimensiuni cm 30 (h) X 16 (diametru)
 • greutate (fara apa) 1,4 Kg.

Consumabile ce pot fi achizitionate separat:

 • filtru umidificator
 • rezerve 10 bureti pentru aromoterapie.

Umidificator ultrasunete si lampa de veghe Minut Baby 2.8 l - producator Vision Trading se regaseste in categoria Uleiuri din plante - Aromaterapie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vision Trading: Vision Trading este o companie cu capital integral privat romanesc ce are ca obiect principal de activitate importul de consumabile medicale si produse de puericultura sub marca proprie. Toate produsele importate sunt selectate cu atentie, fiind conforme cu standardele europene in vigoare Mărcile proprii in acest moment produsele sunt: Minut - pentru produse parafarmaceutice si Minut Baby - pentru puericultura. Marca Minut include gama de consumabile medicale (fesi tifon, bandaje elastice, plasturi, etc.); gama sport (genunchiere, glezniere, mansete etc), iar marca Minut Baby cuprinde biberoane, pompe de san, sterilizatoare, termometre, tetine, canute, inele gingivale, suzete etc.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social