Alchida Ulei esential de cedru atlas/cedrus atlantica ecocert 10 ml

Ulei esential de cedru atlas/cedrus atlantica ecocert 10 ml

La comanda, in 1 zi

SKU 16369
29,22 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de cedru atlas/cedrus atlantica ecocert 10 ml de la Alchida

Parfumul sau este puternic și vehiculează forță și energie. Lemnul rezistent al acestui copac maiestuos a fost folosit pentru construirea templului lui Solomon. Uleiul esențial conținut de lemn protejează împotriva paraziților și bacteriilor. Proprietățile sale anti-putrezire i-au castigat utilizarea în construcția de nave și la fabricarea sarcofagiilor. Este recunoscut pentru proprietățile sale purifiante, calmante și regenerante. Expectorant al sistemului respirator, fiind de asemenea dezinfectant al sistemului genito-urinar. Perfect pentru a intra într-o stare de calm profund specifică meditației și pentru a primi cu usurință energia pozitivă vindecătoare.

În aromoterapie: echilibrează, oferă stabilitate și confort, reduce anxietatea, obsesiile, frică, grijă excesivă, oferind încredere în sine. Pe fond emoțional,te menține conectat cu lumea ta interioară, ajutându-te să te concentrezi pe ceea ce ești, echilibrându-te. Din punct de vedere energetic, acest ulei poate fi folosit pentru a curăța o încăpere de energie negativă și pentru a aduce energie pozitivă. În difuziune este un excelent  insectifug (alungă moliile).

Ecocert

PRODUS NATURAL

certificat eco-cert

fabricat in franta

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

pur

EXTRACT PUR

obtinut prin distilare la aburi

testat-clinic

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru calitate si siguranta

În masaje relaxante: este cunoscut pentru îmbunătățirea circulației periferice fiind decongestionant venos și limfatic, util în caz de edeme, varice, retenții de apă și celulită. Efect antiseptic, antiseboreic și astringent.

În cosmetică: un ingredient important în uleiurile de masaj anticelulitice, produsele pentru îngrijirea tenului gras sau a scalpului seboreic, dermatite, îmbunătățește circulația sângelui, restabilește integritatea pielii după formarea rănilor, anesteziază și ameliorează inflamațiile.

Mod de utilizare:

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc.

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

Avertizari:

A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social