Alchida Ulei esential de eucalipt globus/eucalyptus globulus bio 10 ml

Ulei esential de eucalipt globus/eucalyptus globulus bio 10 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16376
47,62 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de eucalipt globus/eucalyptus globulus bio 10 ml de la Alchida

 

Uleiul esențial de Eucalipt globus este un aliat de nădejde pentru perioadele în care răceala și gripa amenință la fiecare pas. Oferă sprijin sistemului respirator în caz de bronșită, rinită, sinuzită, tuse și stări de răceală. Spre deosebire de speciile Radiata și Citronat, acesta conține o concentratie mai ridicată de cineol 1.8 mg. Cineolul este un compus chimic ce susține sistemul respirator, având efecte antivirale, decongestive şi expectorante.

În gastronomie: Ideal pentru a aromatiza limonada, sucurile de legume sau băutura preferată. Se poate folosi inclusiv în amestec cu miere sau ceai cald.

În aromoterapie: eliberează mintea de gândurile negative și locuința de energiile negative, limpezește gândurile, înlătură melancolia, conferă vitalitate, aduce claritate în gândire, alungă oboseala mentală și durerile de cap, în special cele cauzate de congestia sinusurilor. Utilizat că ingredient în multe produse de curățenie, detergenți, soluții de curățat.

agricultura biologica

PRODUS ORGANIC

ulei provenit din agricultura biologica

fabricat in franta

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

pur

EXTRACT PUR

obtinut prin distilare la abur

testat-clinic

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru calitate si siguranta

În masaj: calmează durerile articulare și pe cele musculare, fiind indicat celor care suferă de reumatism, rigiditate musculară, întindere de ligamente.

În cosmetică: previne apariţia infecţiilor cutanate, deoarece are capacitatea de a combate proliferarea bacteriilor în ţesuturile lezate. Adjuvant inclusiv în caz de herpes, acnee, ten gras. Prin efectele sale antiinflamatoare şi analgezice, ajută și în cazul aftelor bucale și a infecțiilor micotice, fiind ideal pentru a combate germenii responsabili de respirația urât mirositoare.

Mod de administrare:

Alimentar: intre 2 și 5 picături pentru fiecare kilogram de preparat culinar, băuturi, miere,etc.

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

 

Avertizari:

A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).    

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite